Projekt mere-plads-i-skabet

Årets allersidste lektier – done


Det er næsten ikke til at tro, men sandt er det. Jeg har ikke flere lektier eller afleveringer tilbage at lave i dette skoleår! Måtte også lige bruge to timer på tysklektier, men så har jeg også lavet for både i morgen og til på fredag (uuhh, jeg er effektiv i dag). Så mangler jeg bare at få overstået eksamen i mundtlig tysk og årsprøve i AT, og så er jeg klar til at holde sommerferie. Så skal jeg bare indstille mig mentalt på at jeg skal begynde i 3.g efter sommerferien, for hold op de to år er gået hurtigt. Efter mine lektier lavede jeg nogle lækre flutes med mozerella og tomater – nemmere og lækre bliver næsten det ikke.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt mere-plads-i-skabet