Faaame

Pretty WomanJeg er nok ikke den eneste der ser Pretty Woman på tv2 lige nu, men til dem der ikke gør, vil jeg da lige vise disse skønne stilbilleder derfra. Jeg er helt vild med hendes blonde look og armbåndene er da bare til at dø for?

5 kommentarer

 • Det er sjovt som det også bare er en film som alle har set og kender. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, de armbånd er faktisk ret fede.. og nej, jeg så den ikke. Det er faktisk helt vildt lang tid siden. hææh. Julia Roberts er i det hele taget ikke en skuespiller, der er med i så mange film mere. Damn. hææh/kloeverspace.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sjovt som den kan ses igen og igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig set den før (shame on me), og nu fik jeg ikke engang taget mig ordentlig tid til at se den. pokkers.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!!Jeg sidder også og ser den!!!Den er helt fantastisk, man kan se den igen og igen ;)!!!***Nicklashttp://my-clothing-blog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faaame