Hej då

Stockholm #1

Så er den første dag i Stockholm gået. Vi har fået set på butikker omkring Drottninggatan, som er der hvor alle highstreetbutikkerne ligger, og i morgen skal vi til Södermalm, hvor jeg håber at gøre nogle gode genbrugsfund. Jeg har allerede fået købt en del i blandt andet Monki, Urban Outfitters og Gina Tricot, men det venter jeg med at vise til vi er kommet hjem igen. Nu skal vi vist også til at komme i seng, for dagen i morgen bliver lang.

2 kommentarer

  • Lige præcis. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh jeg elsker Stockholm! Ikke nok med at det er en smuk, smuk by – det er også en rigtig fed by at shoppe i. Glæder mig til at se dine køb./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej då