Stockholm #1

Stockholm #2

Efter en meget trættende arbejdsdag har jeg nu haft lidt tid til at kigge de billeder, som jeg tog i Stockholm, igennem. Det blev ikke til så mange, men her kommer lidt af de bedre. Jeg fik gjort mig en masse gode køb, som jeg vil vise i løbet af de næste par dage. Og det er afgjort ikke sidste gang jeg tager til Stockholm, den by er så smuk og en fantastisk shoppingby.

2 kommentarer

  • Det er der i hvert fald. 🙂 Af genbrug er Beyond Retro den man absolut ikke må gå glip af. Den ligger flere forskellige steder i byen. Jeg var selv i butikken på Åsögatan, som ligger i Södermalm, og på Drottninggatan, hvor den ligger nede på nederste etage i et lille center med blandt andet også Topshop. Jeg kan klart anbefale at kigge i begge butikker, men man skal huske at tage sig masser af tid, for der er virkelig meget tøj. På Drottninggatan og Sergelgatan, som ligger lige ved siden af hinanden, er der du finder alle highstreetkæderne og den bedste Weekday-butik (den ligger på hjørnet af Drottninggatan og Kungsgatan og den må du heller ikke snyde dig selv for, der er tre etager, den nederste med lidt blandede mærker, 2. etage med cheap monday jeans og 3. etage med genbrug). Jeg kan også anbefale dig at gå ned til biblioteksgatan, hvor du blandt andet finder Urban Outfitters og et par andre gode butikker. Vi valgte også en dag at tage ned til Södermalm, som også har mange gode butikker, både genbrug og mærker som whyred og acne. Det var faktisk der jeg fandt mine støvler, i en butik der hedder Tjallamalla på Bondegatan, som også kan anbefales. Der hvor Bondegatan og Nytorsgatan møder fandt vi den bedste italienske pizzaria/restaurent, så hvis i kommer forbi der, så sæt jer ned og snup en god pizza eller pasta. Selve området er noget de kalder Sofo, og der ligger kort over det med steder de anbefaler i blandt andet Beyond Retro på Åsögatan. På Götgatan (Södermalm) kan du også igen finde alle de gode highstreetbutikker. Gamle Stan er ikke særlig stor, men det er rigtig hyggeligt at gå gennem denne del af byen, det kan dog anbefales at gøre det tidligt på dagen, da der om eftermiddagen vrimler med turister. Vi så ikke rigtig nogen seværdigheder, men en sejltur ud til Skærgaarden skulle være rigtig smuk – især om aftenen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha jeg skal snart til Stockholm -og jeg glæder mig :o)Jeg håber jeg får tid til shopping, -er der nogle steder/butikker du kan anbefale?Både nyt og genbrug + cafeer/restauranter, seværdigheder… ALT :O)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stockholm #1