New Year's Eve inspiration

Mit nytårsoutfit


I morgen skal jeg på arbejde til halv fire, så jeg får ikke tid til at blogge inden jeg skal ud og fejre nytårsaften. Derfor viser jeg, hvad jeg skal have på, i dag. Og nej, nålene er ikke ekstra bling bling – den mangler stadig at blive lagt op. Jeg ved stadig ikke helt, hvad jeg skal have på af smykker. For jeg synes da godt nok, at det ser lidt kedeligt ud. Måske mine spejløreringe skal afprøves?

14 kommentarer

 • Kim

  Hej Først, jeg synes simpelthen du er så smuk – det tænker jeg sku' tit på når jeg kigger på din blog. For det andet, kjolen er nice og det er den virkelig. God råd er at der en rip-off på Asos at finde til billige penge, hvis man er til den slags. Vh. Kim

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for de mange søde kommentarer. :)Skoene købte jeg for et stykke tid siden, men de dukker engang imellem op på den engelske ebay til en (meget) rimelig pris. Og kjolen er den fra Acne. Og ja, det var meget koldt at tage de billeder, men udenfor er desværre det eneste sted jeg kan tage de billeder. :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rigtig skøn kjole!isabellathordsen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • skøn skøn skøn kjole!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NEJ, hvor er det flot! Men hvor må det være hundekoldt at gå ud og tage billeder (:- http://www.blogalahelene.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spejløreringene ville se smukke ud til kjolen!Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det Acne eller Asos kjolen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Superflot kluns :-)Er det længe siden du købte skoene?Godt Nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love it..perfect. xo ava

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian: Takkelak. Men jeg holder mig til hestehalen, så føler jeg at kjolen kommer mere til sin ret, da rygudskæringen ellers ville blive overskygget af mit hår. Chau: Tusind tak. Jeg har dælme også ventet i laang tid på den rigtig anledning til at have den på. :)Camilla: Tak tak, og i lige måde. Din nytårskjole er rigtig flot. Hvad jeg skal have over ved jeg ikke rigtig endnu. Jeg har en secondhand 80'er jakke med store skulderpuder, som jeg aldrig har haft på, den overvejer jeg lidt. Skoene er fra Topshop. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • super fede stiletter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er kjolen fin til dig. kunne også være flot med en lidt lang halskæde til 🙂 hvad har du planlagt at tage over den – en blazer eller ? :)og forresten er skoene da helt og aldeles fabulous! hvor er de mon fra ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot kjole!/Chauhttp://thetigerakachau.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej sødesenDu ser skøn udMen hvad med at lave helt glattet hår med midterskilning?Happy New YearKrisser

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Year's Eve inspiration