My favorite

Endelig weekend


Hvor har jeg glædet mig til det skulle blive weekend. Eller glædet og glædet, for det er nu ikke fordi, jeg skal noget spændende. I morgen skal jeg på arbejde og på søndag står den på afleveringer. Godt man i det mindste har splinternye magasiner at glæde sig over. Skolen er ret tidskrævende i øjeblikket (afleveringer), hvilket desværre også afspejler sig i mængden af indlæg her på bloggen. På mandag får vi oplyst emnet for AT-eksamen (what a joy), og så er der heldigvis kun to uger til vinterferien, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til, da vi er fire veninder, der allerede har planlagt en film-mad-hygge-aften. Ej det bliver godt. Men indtil da: farvel liv, goddav afleveringer.

8 kommentarer

 • Anonym: Haha, nej jeg står også i den skrækkelige humaniora-båd. Det eneste naturvidenskabelige jeg har er fysik C, bio C og NG B (og mat B, men come on?). Men jeg prøver at se positivt på det, selvom det kan være lidt svært, når vi allerede skal vælge fag på fredag – stress!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvad si'r du til AT-emnet? Er det ikke skrækkeligt? Eller er du så heldig at være naturvidenskabelig og dermed have en lille chance for at finde bare et nogenlunde underemne? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt at høre at vores gymnasium ikke er ene om at pine. ;)Mi Confesion: HAHA. Jeg er ked af at have lokket dig i fordærv, men ikke så ked af det – for det er altså nogle rigtig lækre blade. Især soundvenue, det er virkelig et magisk blad når det kommer til billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg kunne ikke være mere enig med Line-Sofie, 🙂 -http://itssolastseason.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhh jeg må have de to blade. det lyder sikkert helt åndssvagt, men hvor er de SMUKKE. jeg har lige modtaget cover, som bestemt ikke er smukt denne gang. Der er altså bare noget over en smuk forside på de magasiner man læser:)så nu har du lokket mig i fordærv, nu må jeg have begge blade:) (ISÆR soundvenue)god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh det bliver et helvede det AT-fis der. Jeg er sikker på at det overordnede emne er klima! Det skulle undre mig meget, hvis det ikke er. Ikke ligefrem et fedt emne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan i hvert fald trøste dig med, at du ikke er alene om, at have en ret tidskrævende gymnasium i øjeblikket. Jeg synes hele tiden, vi får nye afleveringer for. Nitte. Og så AT på mandag oveni. Endnu mere nitte. Men lyder som om, at du har en dejlig ferie i vente :)Rigtig god weekend.//Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder meget brugbart. Snevejret er vist også lige til film-mad-hygge-læse-aften:) Rigtig god weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite