I want

Ingen forbindelse

Hvor heldig kan man være? Udover at jeg lige nu sidder og skal have lavet min AT synopsis færdig, da den skal afleveres i morgen, gik mit internet pludselig ned tirsdag aften. Jeg ved ikke hvor lang tid der går, før det virker igen, men hvis ikke jeg skal ende med at blive sindssyg, fordi det manglende internet spolerer min synopsis, så har det bare at blive i aften! Men i hvert fald – nu ved I hvorfor her (igen) er så stille.

3 kommentarer

  • Stephanie: Ej, hvor vildt!! Tusind tak fordi du skrev det. :)Mathilde: Det er jeg glad for at høre, men det er nu også dejligt at være tilbage!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ej hvor er det bare nedern med det internet! 🙁 vi savner virkelig at høre fra dig! (jeg gør i hvert fald) :Dwww.merccci.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • DINE BILLEDER ER INDE PÅ DIRTYLITTLESTYLEWHORE! ;)Så dem lige idag.http://dirtylittlestylewhore.tumblr.comDu skal lige bladre nogle sider tilbage ;)Held og lykke med internettet – jeg kender følelsen!Swww.stephaniehonore.blogpsot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want