Genbrugsfund

Package from Rokit


I dag var jeg på posthuset for at hente pakken fra Rokit, og jeg er mildest talt ovenud begejstret for både varerne og den hurtige levering (bestilte onsdag aften og pakken kom i går). Badedragten, som jeg også vil bruge som body, er så fed og t-shirten har den helt perfekte størrelse og slid. Desværre er lædernederdelen en anelse for stor, men det håber jeg, at jeg kan få gjort noget ved. Nogen der kender en god skrædder i Århus, der ligger sådan noget ind? Ellers må jeg se, om jeg kan bruge den alligevel.

14 kommentarer

 • perfekt badedragt, gud hvor ser den bare LÆKKER ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for hjælpen, Pernille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sarah. Tusind tak. :)Nu har jeg haft min blog i over et år, så det har selvfølgelig også noget at sige. Ellers vil jeg give jer det råd, at I skal prøve at være aktive på andre blogs, så folk på den måde lægger mærke til jer og besøger jeres blog. En anden vigtig ting er, at der skal være et eller andet ved jeres blog, som gør den til noget helt særligt. Om det så er jeres personlige stil, jeres layout eller skrivestil er egentlig lige meget, men der skal være en grund til, at folk har lyst til at komme tilbage. Men i starten har man ikke mange læsere, det havde jeg heller ikke selv, men efterhånden som jeg fik udviklet min blog til sådan som den ser ud nu, fik jeg flere og flere læsere. Det er nok det bedste råd, jeg kan give. Og så kræver det nu også en lille potion tålmodighed. :)Simone: Jeg regner med at tage den ind til en skrædder i morgen, så det tror jeg helt bestemt i kommer til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej den nederdel er flot! Håber virkelig at du får gjort noget ved den så man kan se den på dig :)www.fjantelov.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den badedragt er lækker! Jeg må hellere ind og kigge lidt på den side :):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej PernilleFørst og fremmest: super fed blog – og god stil!En veninde og jeg har lige startet en blog op sammen. Det er bare begrænset hvor mange, der følger med i den så mit spørgsmål er, hvordan du har fået så mange læsere?Håber du kan hjælpe :-)- Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er alt sammen secondhand, så nej, der er kun en af hver slags. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej ;p jeg elsker badedragten! jeg var inde på hjemmesiden, og der var ikke nogle lignende?! er der kun en af hver slags, eller? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for rådet. Jeg tror jeg vil kigge forbi Strauss. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed badedragt – har kigget efter nogle andre med lignende snit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er badedragten fantastisk!!! Meget misundelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil anbefale dig Strauss i Århus! De er dygtige og hurtige. /Stina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er ret vild med nederdelen og badedragten har nogle lækre snidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er det bare nogle fine køb.. Må da vidst heller ind og kigge lidt på deres side.. :)Jeg bor selv i Åbyhøj og har før fået lagt en lædernederdel ind ved en lille skræder herude.. Den ligger lige mellem den store grønthandler og genbrugsbutikken ved nordea.. Ellers Ligger der også skrædder Straus på Nørregade..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugsfund