Hjemme!!

England#1


Vi ankom til England tirsdag i sidste uge, hvor vi havde tre nætter i byen Banbury nord for Oxford. Vi troede det var en meget lille by, men den viste sig at være forholdsvis stor by med masser af restauranter og kroer (blandt andet en FANTASTISK Thai restaurant), en masse butikker, en markedsplads og så er byen åbenbart også kendt fra et børnerim. Den første dag brugte vi derfor på at gå rundt i byen, hvor jeg blandt andet fik mig en Oreo milkshake hos KFC. God start!

3 kommentarer

  • It's so charming seeing your photos and descriptions of places in England I took for granted. It's making me feel rather lucky to live here 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg virkelig glad for at høre! Ikke at du er misundelig, men at du er spændt på at se flere billeder fra min tur. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ej, hvor er jeg misundelig! ikke en af mine bedste sider, men hvordan kan være andet?! Jeg er spænt på at se flere billeder fra din tur 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme!!