Oh no, I didn't..

Gæt hvad jeg skal i morgen?


I biografen og se Inception! Jeg glæder mig helt vildt – den har jo fået sindssyg gode anmeldelser indtil videre. Men selvfølgelig ingen biograftur uden slik. Og nej, hvor jeg elsker bland-selv-slik. (U)heldigvis har vi verdens bedste bland-selv-slik på arbejde, som altid gør mig hamrende lækkersulten, når jeg er der. Men så er det jo godt, at man er lovligt undskyldt, når man skal i biografen, så den fik heller ikke for lidt. Man skal jo ikke ende med at rende tør!

4 kommentarer

 • Jeg er helt enig – den var fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så den i dag på premieren.. Den er ligeså fantastisk som alle siger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yummy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  nøj.. jeg gættede det bar jeg så billedet.. Everybody's talking about it! – Jeg skal oss ind og se den. på et tidspunkt 🙂 Og jeg skal ha lisså meget slik. omh! Go bif-tur.//LOU

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh no, I didn't..