Mandag

London#6: Secondhand shopping ved Brick Lane

Beyond Retro = the best of the best. Den SKAL besøges. Læg forresten mærke til katten på disken, den hed “tiny”.

Rokit, Brick Lane. Jeg har tidligere blogget om Rokit og har også handlet på deres online shop, så hvis man kan lide udvalget på online shoppen, så bør man selvfølgelig også kigge ind her.

Absolute Vintage, Hanbury Street. Hold op jeg måbede, da jeg kom ind i den butik. Jeg tror aldrig før, jeg har set så mange sko. Så leder du efter sko (de havde også et pænt udvalg af Dr. Martens), så skal du absolut besøge den her butik. Hvis ikke, så besøg den alligevel.

Dette bliver det sidste indlæg om London, og nogen vil måske bemærke, at jeg hverken har skrevet om Camden eller Portobello Road, men jeg nåede desværre ingen af delene. Vores hotel lå nemlig på Osborn Street, som ligger i forlængelse til Brick Lane, så det virkede mere oplagt at bruge den sidste dag der i stedet for at fare afsted igen. På det første billede kan man udsigten fra vores hotelværelse. Ikke just charming, men jeg blev faktisk rigtig glad for området. Der bor rigtig mange indere, og det var lidt af en opgave, hvis man skulle finde en restaurant, der ikke var indisk. Men folk var rigtig søde, og ligeså snart man nærmede sig Shoreditch begyndte det at vrimle med lækre fashionistas – nice! Men tilbage til Brick Lane – her er virkelig mange secondhand butikker! En god idé er at tage udgangspunkt i Brick Lane og så tage et kig ind ad sidegaderne når man kommer til dem, så kan man næsten ikke undgå at støde ind i næsten alle de secondhand butikker jeg har billeder af her. Kun Beyond Retro skal man gå lidt efter, den ligger nemlig et godt stykke nede af sidegaden Cheshire-Street, måske derfor de har lavet skiltet? Vi startede ret tidligt på dagen, og til vores store overraskelse var næsten alle butikker lukket. De fleste åbner åbenbart først efter kl. 12 og nogle har endda kun åbent torsdag, fredag og lørdag, men de største af secondhand butikkerne har dog vist heldigvis åbent alle ugens dage.

4 kommentarer

 • Åh hvor herligt, det er en af den slags butikker man bare kan forsvinde i, i et par timer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt, at I kan lide indlægget. 😀 Jeg ville ønske, at jeg havde haft mere tid til at udforske alt det udenfor hovedcentrum, men det må blive en anden gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skulle tage til London igen! Fik ikke set alt det der ligger udenfor hovedcentrum… Dejligt med et dagens!Emmawww.emmaoglaerke.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh sikke fine billeder, det ser ud til at være et super shoppe sted (og katten så enormt sød ud) :-)Jeg lå især mærke til Jimi Hendrix billedet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag