Dagens inspiration

Oh no, I didn't..


Oh yes, I did. Det kan virke fuldstændig åndssvagt at købe de her sko, når jeg i forvejen har dem i den anden farve, men jeg fandt dem til en billig penge på ebay fordi de var brugte (men ikke mere brugte end de bliver så gode som nye med en ruskindsfarve), og jeg har tit stået og ønsket, at jeg også havde dem i sort. Og jo, skulle jeg ikke spare i denne måned? Og jo, det skal jeg såmænd stadigvæk. Men der nåede lige præcis at smutte en enkelt lørdag med i udbetalingen, så det er alligevel blevet til en lille slat, trods alt. Ret heldigt, da jeg har både årsabonnement og feriebilleder, der skal betales inden længe.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens inspiration