I dag kl. 20.50

Onsdag

Acne knit and h&m Divided skirt.
Endnu en dag uden så meget at berette om. Har brugt det meste af dagen på at opdatere mit itunes bibliotek, så jeg nu er oppe på næsten en femtedel af min gamle musiksamling (what a day).

Ps. Har I set at Monki åbner ny butik ved Clemens Bro i Århus? Der er fest d. 13 oktober, så jeg går ud fra, at butikken åbner torsdag d. 14 oktober.

14 kommentarer

 • Det gør vi da sikkert. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arh okay, er blevet inviteret nemlig – hvilket jeg ikke helt forstod, da din blog er langt langt større end min 😉 Men kan være vi ses så 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Kristine: Tusind tak. :)Nicoline: Jeg tror desværre kun den er for inviterede. Jeg har fået en invitation fordi jeg også var med sidste gang, og i modsætning til dengang Weekday åbnede i Ålborg, stod der desværre ikke, at vi gerne måtte dele invitationen ud. Ellers ville der nok kommer flere end der var plads til. Tanja: Det lyder fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal glæde jeg til Monki åbner, det bliver så vildt – og ja, så flot 😀 Jeg tror, der bliver delt nogle flyers ud til Monki festen, hvor info så står på :-)/Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt sæt 🙂 Er monki-festen for alle? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Strikken klæder dig virkelig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa: Det skulle den blive ja. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bliver H&M'en så også større? For det antyder deres plakat nemlig lidt.. :pGlæder mig meget til at Cos og den nye Monki åbner! :pOg rigtig, rigtig fin striktrøje 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak alle sammen! Tanja: Hvor fedt, bare det var mig. Så vidt jeg ved, så er den h&m der åbner, den anden overfor Salling som bliver flyttet derned, så i princippet åbner der ikke en mere h&m. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er endnu federe på. ærger mig sådan over at jeg ikke har en facon til det! øv. du ser skide godt ud!Frk. Emma, aldrig for mange H&M butikker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke flot trøje 🙂 Skønt med den nye Monkibutik – der åbner også en H&M, men dem er der efterhånden så mange af…frkemma.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo, Monki åbner torsdag d. 14 oktober – jeg kommer nemlig til at arbejde i den nye butik 😀 //Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bex

  Åh den er fed den strik altså.. :)Ja, jeg har set at Monki åbner, det stod på den der store "vi bygger et nyt center" plakat eller hvad det var – der var i hvert fald monkis logo i hjørnet 😉 Lidt skørt når nu der ligger en så tæt ved i forvejen.. Ku de ik ha' rykket Zara derned i stedet.Til gengæld glæder det mig at COS åbner!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag kl. 20.50