I just can't get enough

Hamburg dag 2

Tirsdag startede vi med at tage s-toget til Reeperbahn, hvor museet Beatlemania ligger. Det ligger side om side med Beatles Platz, som vi i første omgang overså, fordi vi fik forvildet os over på den modsatte side af vejen. Museet er indrettet i en kronologisk rute, hvor man følger Beatles fra deres start i Hamburg, videre igennem deres pladeindspilninger og oplever den store beatlemania, da den var på toppen. Så hvis man bare er en lille smule glad for the fab four, kan det helt sikkert anbefales at man bruger mindst et par timer derinde. Bagefter tog vi ned til havnen, hvor vi tog på en times havnerundfart. Jeg vil ikke kalde en havnerundfart for et must, men man bør i det mindste tage sig den ulejlighed at gå ned og se havnen i og med at den er en så stor del af Hamburgs historie og økonomi. Efter den tur tog vi s-toget til Jungfernstieg og fulgte Mönckebergstrasse op til hotellet. Som flere også nævnte er Mönckebergstrasse gaden med alle kædebutikkerne som Zara, Weekday, Mango og Monki, og den kan vel lidt sammenlignes med strøget. Om aftenen spiste vi på Block House, som er en kæde med restauranter i de største tyske byer. Specialiteten er amerikanske steaks, og mig og min mor kom da også til den konklusion, at det var lidt ligesom en luksusudgave af Jensens Bøfhus – godt, det var det i hvert fald.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I just can't get enough