Aspargespesto = lykken

Cupcake mania

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Så havde jeg lige total meget overskud og lavede tre flotte cupcakes i dag! Hmm, nej, det passer ikke. Faktisk kan de ikke engang spises og er købt i en boligbutik. Men de ser godt nok ægte ud, ikke? Og ja, nu havde jeg egentlig lovet mig selv, at jeg ville spare lidt inden Roskilde, men sådan et løfte kan jeg tilsynladende ikke overholde, når jeg står og kigger på en masse flotte cupcakes til 100 kr. for 3 stk. Jeg ved ikke hvor de er fra, og jeg tror egentlig heller ikke, at det er noget specielt mærke men derimod noget lokalt pusleri. Et firma, der er kendt for at lave de her pynte cupcakes, er Schous Cupcakes, men de ligner ikke nogen af dem på billederne, så jeg tror ikke, at de er der fra, og ærligt talt synes jeg også, at de her er meget flottere!

24 kommentarer

 • Jeg troede hvert et ord fra første sætning! Blev virkeligt overrasket (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna-Rozalina G E Jensen

  Hey Pernille…
  De kager er nemlig så fede..

  Bare lidt bonus info, så kan kagerne også købe i Århus!!!! I Decorate shop i Norsgade og Jægergårdsgade …

  Men kom ned i Norsgade (Lige for enden af Guldsmedegade) for der arbejder jeg…

  God weekend og super god festival..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Læs ovenstående kommentar. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de købt?(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  hold da op, hvor er de geniale!! 😀 hvor har du købt dem? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   I Decorate shop i Rønde på Djursland, så medmindre man lige bor i nærheden, er det nok ikke noget at køre efter. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det er da helt vildt!
  Hvordan føles de? Altså er de bløde og gummmi-agtige eller helt hårde? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   De er faktisk helt hårde og også lidt tunge. Lidt ligesom en porcelænsfigur.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  jeg troede de var ægte!! wow..
  hvilket kameraa bruger du??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækre billeder du poster. Vil du afslører hemmeligheden bag dem? 🙂

  hvilke kamera bruger du?
  og hvilke indstillinger har du brugt,til dette her indlæg og det med pestoen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak! Af kamera bruger jeg et canon eos 400d og et Sigma macro objektiv (18-50 mm). Billederne er ikke taget med nogen speciel indstilling, blot den automatiske uden flash. Så har jeg gjort dem en anelse skarpere i photoshop og lagt dem ind i toycamera, hvilket giver det specielle skær, der både er på de her billeder og dem med pestoen. Toycamera er et gratis billedredigeringsprogram du kan finde på nettet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Pernille.
  For det første, virkelig god blog! Jeg er (tro)fast læser!
  Men men men, det jeg egentlig vil spørge dig om, har ikke relevans for indlægget her (sorry!), MEN, jeg vil bare lige høre, hvordan du har tænkt dig at opbevare smykker på Roskilde? Jeg skal nemlig selv afsted og ved ikke, om jeg tør tage alle mine gode smykker med, da jeg ikke har en god løsning på opbevaringsdilemmaet! Er bange for at de knækker, bliver filtret ind i hinanden osv. Håber du kan hjælpe!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Mette og mange tak! Nu går jeg ikke med halskæder og andre lange kæder, så det er ikke et problem jeg har (og derfor heller ikke noget, jeg har en løsning på). Jeg har kun et par ringe med, få ørestickers og et armbånd, og dem plejer jeg at lægge i en lille stofpung, jeg har eller i den taske jeg går rundt med. Men generelt skal man ikke tage ting med på festival, som man har meget kært. Slet ikke dyre smykker eller sådan noget. Tænk hvis du tabte dem eller ja, de gik i stykker?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej mine tænder var igang med at løbe i vand, og så kan de ikke spises :p Men du har helt ret de ser meget ægte ud 🙂

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   De ser nemlig virkelig virkelig ægte ud. Ekspedienten kunne ikke fortælle så meget om dem, da dem der laver dem holder det hemmeligt, hvordan de laver dem, men hun kunne dog fortælle at der er både æg og flormelis i. Så de dufter faktisk også lidt af kage. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har siddet og stirret på billederne og kan simpelthen ikke finde én lille detalje, som afslører, at de er falske. Hold fast, hvor ser de virkelige ud!

  // Maria – http://rockingwithfashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha. Da jeg trådte ind i butikken, troede jeg også først at de var ægte. Især fordi de stod linet op på tallerkner og fade som til et te-selskab. Det var først da jeg tog fat på én og læste skiltet (pynte cupcakes) at det gik op for mig, at de ikke kunne spises. :b

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Wow, hvor ser de lækre og realistiske ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Woooow de ligner jo rigtige cupcakes heeelt vildt meget!! :O Ville blive helt lækkersulten hele tiden hvis jeg havde dem stående herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Heh, ja. Det er lidt farligt. Men håber at man måske kan se sig mæt, blot ved at kigge meget på dem. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aspargespesto = lykken