Roskilde Festival #4

Festivalstilen med de rette accessories

Photobucket
Neglelak (Uslu Airlines og Chanel), farverig læbestift (MAC), sjove sokker (h&m divided), falske tatoveringer (Topshop) og smykker (ear cuff fra ebay og arm cuff og ring fra Fashionology).

Som jeg også har nævnt, så bliver dette års Roskilde mit fjerde af slagsen. Derfor har jeg også tidligere lavet en del festival indlæg, som jeg ikke ser nogen grund til at skrive igen, da der ikke er så meget mere at tilføje der. Og hvilke indlæg, spørger du så måske? Well, læs her hvad mit uundværlige festivalkit består af, læs her 15 festival do’s and don’ts og læs her hvis du mangler inspiration til festivalstilen. En af de ting, jeg dog ikke har skrevet om er hvad der i mine øjne er musthaves til en stilfuld og festlig festival – altså på tøjfronten. Det jeg elsker ved festivaller er at man kan skeje lidt mere ud og tage det på, man måske ikke tør tage på derhjemme. Og hvis man virkelig vil opnå et gennemført festivallook, så er ens accessories altså altafgørende, i hvert fald hvis du spørger mig. Det her er de ting, jeg selv vil tage med for at gøre mine outfits lidt sjovere og mere personlige. De falske tatoveringer brugte jeg sidste år (husker I dem, de var virkelig alle steder i modeverden?), og selvom det var meget skægt, så ved jeg dog ikke om jeg vil bruge nogle i år. Men måske!

10 kommentarer

 • Ida

  Er det vovet at spørge, hvor på pladsen du befinder dig? Dit yndlings bogstav? Håber du er til øst, da det er en vinder – måske lidt dømmende, da jeg aldrig har boet i vest, hihi 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Bare spørg løs. 😉 Men jeg skal faktisk bo i vest. De første to år boede jeg i øst, men sidste år ville vi gerne prøve vest, og det var vi altså rigtig glade for. Vest er lidt mere chill og knap så party non-stop, hvilket er meget befriende, når man er blevet træt af mænd i borat g-streng og folk, der pisser op ad ens telt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så rigtig det med at man tør klæde sig lidt mere.. risky når man er på festival 🙂 og apropos det, er der pt. en konkurrence på min blog om lækre bodystockings og fint undertøj fra FORREST&BOB som man så belejligt kunne slæbe med på festivallen 🙂 tjek det ud!

  Knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Lige præcis. 🙂 Lækkert, undertøj og bodystockings kan man altid bruge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt med et lille Roskilde indlæg, det er jo også allerede i weekenden det sker!
  Jeg har for nylig oprettet min egen modeblog og jeg håbede du ville tage et kig på den! Det kunne være super cool, da jeg selv har været ivrig læser af din blog i et års tid!
  Måske vi ses på Roskilde? 😉
  /Carina, http://www.trinhammer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det er jo nemlig det! Dejligt at høre fra en trofast læser. Jeg vil da helt sikkert kigge forbi. Og du må endelig komme hen og hilse, hvis du ser mig på roskilde. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad hedder læbestifterne fra MAC? de er super flotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Farverne er ikke så troværdige, for den ene er faktisk helt pink. Men de hedder lady danger (perfekt mat rød) og impassioned (som er den pink).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oiii, har du et link til den earcuff? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg kan desværre ikke huske, præcis hvor på ebay jeg købte den. Men hvis du søger på “silver earcuff” kommer der en masse frem der ligner. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde Festival #4