20. juni 2011

Roskilde Festival #4

Så kommer sidste omgang musikinspiration inden det hele snart går løs i næste uge (vil du have genopfrisket de tre første omgange, eller har du ikke fulgt med før, kan du finde dem her, her og her). Jeg tager selv afsted allerede på lørdag med to andre piger og ja, jeg behøver vel næppe at sige, at jeg glæder mig helt vildt? Forresten er jeg også nysgerrig efter at høre, hvad I gerne vil se derovre. For selvom jeg har delt ud af nu 36 forskellige artister, så ville det da være et under, hvis jeg har formået at nå hele vejen rundt. Og så vil jeg da også gerne lige benytte lejligheden til at sige tak for den overvældende gode respons, der har været på de her indlæg. Det har virkelig gjort det endnu sjovere at lave dem!

4 kommentarer

 • Line

  Afrocubism. Synes deres musik lyder …. hyggelig? også Battles, Bright Eyes og Frisk Frugt .. (Synes navnet er lidt tiltrækkende, ved ikke om det er samme med musikken.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Heh ja, har også lagt mærke til Frisk Frugt kun på grund af navnet. Frisk er bare et rigtig godt ord. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øverst på min liste står Deadmau5, Magnetic Man, Yelle, Little Dragon og Tyler the Creator. Desværre bliver jeg nok nød til at vælge Lykke Li og Portishead fra, da de spiller samme tid som nogen af dem, jeg absolut må se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ja, jeg bliver nok også nødt til at vælge lykke li fra. Og måske også Whomadewho, som jeg ellers har været ret spændt på. Men de ligger lige efter M.I.A.. Bittert!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20. juni 2011