Acne Peggy Silk

Jeg kommer til at savne den her (tykke) fyr

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Det kan godt være, at jeg glæder mig til at flytte hjemmefra. Men jeg bliver nu alligevel lidt trist ved tanken om, at jeg skal undvære min kære kat, som har holdt mig med selskab de sidste 10 år. Øv, men herligt at jeg ikke længere skal bekymre mig om hvide (!!) kattehår på sort (!!) tøj.

Ps. Jeg ved, jeg er lidt forsinket med svarene til spørgerunden, men der har været en masse ting, så jeg ikke har haft tid til at kigge og besvare spørgsmålene ordentligt. Men hvis der skulle være nogle derude, som ikke har fået stillet deres spørgsmål, så får de altså lige en chance til, og så lover jeg, at jeg tager hul på de første spørgsmål i næste uge. Stil dit spørgsmål her.

18 kommentarer

 • Åh, hvor er den kær!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Den er meeeget kær. I hvert fald lige når den er i det humør. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er det bare en dejlig kat..
  Kan virkelig godt forstå dig, har selv en lille bamse af en bomuldshund Sofus, som jeg aldrig ville kunne leve uden.. Men han er nok også mere en bamse end en hund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det forstår jeg alt for godt!!! Det må jeg ærligt indrømme!!

  Lise

  http://www.fashion-fun.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Århh hvor er han sød!! 😀 Dyr er simpelthen også noget af det skønneste at have omkring sig! 🙂

  Loulou / http://www.loulouworld.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor er han også bare SØD!

  Jeg har boet ude nu i et stykke tid, men jeg savner stadig min lille (tykke) hund, som bor hjemme hos mine forældre. Glæder mig til at se ham, hver eneste gang jeg kommer hjem..

  Er i øvrigt ny læser, men allerede fan. Super blog du har dig her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååårh, hvor er han sød – jeg er totalt kattedame. Men tro mig, du skal nok klare den. Jeg måtte selv efterlade min store, tykke, varme hankat hos min mor, fordi jeg havde fået en 1-værelses lejlighed, og det ville jo næsten være dyreplageri at slæbe ham med derind. Og selvom jeg savner ham, så er det rart ikke at skulle gå og føle skyld over, at der ikke er nok plads til ham, eller jeg ikke får kælet nok med ham. Og man kan jo altid kombinere et besøg hos ham med gratis og lækker aftensmad hos mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha, ja. Det ville godt nok også være synd slæbe min kat med til herning. Godt nok er det en 2-værelsels, men det er jo ingenting i forhold til et hus og en stor dejlig have. Men ja, gratis aftensmad + kattebesøg kankun være en dejlig kombi!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Folmer Posgaard

  Den ligner P.R.Æ.C.I.S min kat!!! Min har bare en rød hale og en rød plet i panden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hvor sjovt. Jeg har faktisk også set mange, der ligner min – altså helt hvid med sort på pande og hale. Ret sjovt, at det lige er dér pletterne lander.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender følelsen – måtte også efterlade familiens to katte hjemme ved mine forældre, da jeg flyttede

  Det var meget mærkeligt i starten, da der ikke kom en glad kat og snoede sig rundt om benene :/

  Men så er det dejligt, at man bare kan tage hjem og besøge dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det kan jeg godt forstå! Jeg ville også komme til at savne mine to fede vapser herhjemme, når jeg engang flytter hjemmefra – men det med katte(og hunde-)hårene er skønt at slipe væk fra!

  knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ja, det er altså virkelig skønt at slippe fra de skide hår. Især når man har hvid kat og rigtig meget sort tøj. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne Peggy Silk