Min lejlighed #2

30. august 2011

PhotobucketPhotobucket
Cheap Monday t-shirt and Acne shorts.

I dag var første skoledag, og nej hvor har jeg været nervøs. Vi har dog bare brugt dagen på at få en masse info at vide, hvilket også bliver dagsplanen for de næste par dage, så indtil videre har jeg heller ikke snakket med særlig mange. Til gengæld har jeg allerede fundet et job og har min første arbejdsdag i næste uge. Det er intet fancy pancy, jeg skal nemlig rende rundt i grønt tøj i Kiwi, men det har jeg nu heller ikke noget imod. Jeg er bare lykkelig for, at jeg ikke skal leve af min SU, for ja, så ville jeg altså kun have til mad og det højst nødvendige. De grå Acne shorts er forresten nye og købt i weekenden i Århus i Støy Munkholm. I dag er allerede anden gang jeg har dem på – er simpelthen så glad for dem. Kvaliteten er så lækker, og så passer de til alt. Pasformen er dog lidt tricky. Faktisk købte jeg dem et nummer mindre end jeg normalt bruger, da de ellers ville have poset helt vildt og havde sat på hoften i stedet. Så kan jeg altså bedre lide dem højtaljet som her.

13 kommentarer

 • […] men jeg synes de sidder meget pænere end dem fra h&m – se den sorte i et dagens her – og så er kvaliteten virkelig lækker og blød bomuld. Eneste problem, jeg har oplevet, er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Synes du ser rigtig smuk ud. Shorts, frisure – det hele! Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tillykke med jobbet 🙂 elsker din frisure!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jinxx

  Tillykke med jobbet!! hvor er det dejligt!

  knapt så vild med shortsene – cameltoe alert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • takker! well, ja. det har de desværre en tendens til, fordi det ikke er meningen, at de skal sidde så højt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flot outfit! Og hvor er frisuren bare fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif

  Jeg kan godt huske de første dage på studiet – det var så spændende og nyt! Og man blev så træt af alle de nye indtryk. Men, hi hi, “have sat på hoften” – det er vist en jydebøjning;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh hvor er det spændende, det med at starte en nyt sted! 🙂 Jeg er vild med din frisure – den havde du også på dit sidste outfit billede! hvordan laver du den, er det ikke mega svært?

  knus, Mare fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er slet ikke svært. Man fletter bare to fletninger, der starter bag ved ørerne, og så lægger man dem ovenpå hovedet og sætter dem fast med hårnåle. Det er selvfølgelig nemmest hvis man har langt hår. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lejlighed #2