Oreo cupcakes opskrift

Min lejlighed #1

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Som lovet lidt billeder fra min lejlighed. Jeg har måttet købe alt pånær et lille natbord, som var det eneste, jeg kunne have med, så det har ikke været nogen billig omgang. Men jeg er virkelig ovenud lykkelig og tilfreds med alle mine køb og ja, det er bare LIGE mig – det hele! Jeg har ikke så meget på væggene og det hele er egentlig meget hvidt, hvilket nogen sikkert synes er røvkedeligt, men for mig betyder det, at alle de resterende ting rigtig kommer til sin ret. Og når man, som mig, elsker sjove detaljer og åbenbart slet ikke er i stand til at købe ting, der kun er praktiske (hvorfor også nøjes når man kan få begge dele?), så bliver man altså nødt til at holde lidt igen, hvis det hele ikke skal ende i ren gak og gøgl. Meen, mon ikke jeg kan få presset meget mere ind inden det bliver ren gøgl, det tror jeg nok. Jeg går i hvert fald og er lidt lun på noget wallstickers, men det er godt nok lidt smådyrt, så nu må vi se.

   

36 kommentarer

 • Hvor er lampen på det første billede fra? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en rigtig fin lejlighed du har fået dig, det ser godt ud. Jeg har flere gange tænkt på de boghylder, men nu hvor jeg ser dem her, skal jeg bare ha dem! Tak for inspirationen.

  -Merete

  kig også forbi min blog
  asinstyle.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg har også bare ventet på at jeg skulle flytte hjemmefra, så jeg kunne få de hylder! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Hvad har du i dine kasser med a-z bogstaver:)??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hey
  Jeg tror, at jeg så dig i Herning Centret i går!
  Hvor er du pæn..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Pernille.
  Vildt lækre ting i din lejlighed. Har jo selv gået på TEKO, så det bliver simpelthen så spændende at følge dig 🙂

  Hvor har du købt plastik-tingen til billeder? Den er så fin!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Carolina. Tusind tak, jeg glæder mig godt nok også til at starte. 🙂

   Plastiktingen er fra Urban Outfitters, men det er desværre et par år siden, jeg har købt den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  Du har virkelig indrettet dig godt Pernille, enkelt men med smukke detaljer som bare gør en utrolig forskel 🙂
  har du selv lavet/dekoreret dine A-Z kasser og de smukke bokse som er i reolen med billedet af et kamera på, eller i så fald hvor er de fra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tusind tak skal du have! a-z kasserne er fra ikea og så har jeg selv limet udklip på nogle af dem. De to andre bokse har jeg ikke selv lavet, de er fra det italienske mærke seletti, som kan fåes i design boligbutikker som fx Decorate i århus.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  WOW!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow, ser rigtig fint ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak for svar!<3
  De er for lækre 😀

  /C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Elgaard Sørensen

  Hvilket mærke er spisebordsstolene, de ser lækre ud… /AS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Pernille, tillykke med din lejlighed!
  Wallstickers findes rigtig billigt på ebay, og der er faktisk nogle rigtig pæne indimellem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Det har du da godt nok ret i. Brugte lige flere timer i dag på at søge på ebay, hold op der er mange. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Og jeg bliver simpelthen nød til at vide hvor den plastik-halløjsa til opbevaring på væggen er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er fra Urban Outfitters. Men det er et par år siden, jeg købte den, så ved ikke om den stadig er til at få fat på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  ja, hvor har du egentlig købt dine lamper? De er helt vildt skønne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Fine billeder 🙂 Vil smadder gerne se flere indlæg i den dur 🙂

  Synes at din bogreol i det mørke træ ser super fin ud – hvor er den fra/ hvilket mærke er den?

  Tak for en go’ blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der kommer i hvert fald også helt sikkert et med billeder fra min garderobe – som jeg også er ret glad for. 😀 Reolen er også den ting, jeg er allermest glad for – det var desværre også den dyreste ting. Men den er fra Bolia og modellen hedder “nova”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  På disse billeder ser din lejlighed virkelig fed ud. Flotte opbevaringskasser og sej bog holder på vægen! simonebjoernklausen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Begge mine lamper er fra Ilva, og det med bøgerne er nogle rigtig smarte hylder fra noget der hedder Umbra, som man blandt andet kan købe her: http://www.designdelicatessen.dk/produkter/198-brands-a—f/2419-umbra—conceal-hylde/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor ser det hele lækkert ud 🙂
  jeg elsker de der “svævende” bøger, det ser ultra sejt ud!

  knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej det ser lækkert ud!! Elsker det du har lavet med bøgerne. Hvor kan man købe det??

  /C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Hvor er dine fine lamper fra? Og hvordan har du fået dine bøger op på væggen på den måde? 🙂 Det ser så godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oreo cupcakes opskrift