Har du husket det?

Min lejlighed #2

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

En af de ting, jeg havde glædet mig allermest til at købe, var et garderobeskab – og nej, hvor er jeg glad for resultatet! Udover at det er en sjat bredere og højere end mit gamle skab, så er det bare meget bedre indrettet og det er helt utroligt, så mange ting, jeg kan have i skabet udover tøj. Jeg har ikke plads til nogen kommode eller bord til make-up og smykker i soveværelset, så derfor har jeg brugt en hylde i skabet til opbevaring af de ting, hvilket fungerer rigtig godt. Selve skabet er Ikea PAX, hvor du selv bestemmer indretningen, og det er altså noget, der kan anbefales. De har virkelig mange smarte løsninger som fx opbevaringsskuffen til bælter, smykker osv eller den ekstra garderobestang, man kan sætte fast på den normale garderobestang, så man får endnu mere plads til bøjler. Jeg valgte at købe skabene uden låger og så har min mor været så sød at sy et stort gardin, som vi har sat på i stedet for. Et rigtig Ikea soveværelse (sengen, stolen og hylderne er også Ikea), men jeg elsker det!

   

34 kommentarer

 • Lotte Kjær Damsgaard

  Det er virkelig en fin løsning! Hvad hedder skabet ud over PAX?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det hedder vist bare pax. Det er en serie, hvor du selv sammensætter alle dele og indretter hvor mange hylder, skuffer etc. man vil have. Du kan læse en masse om det på Ikeas hjemmeside. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har det samme skab uden låger og synes at dit gardin er genialt! Har du en skinne i loftet eller har du sat en gardinstang øverst på skabet? Fedt med ny inspiration! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er også rigtig glad for det. Vi har sat en gardinstang op. Det er min mor, der har købt den, så ved ikke så meget mere end det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • så! lækkert indrettet, nu glæder jeg mig helt til at flytte hjemmefra jo
  har du egentlig nogen salgsblog? eller trendsales?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tusind tak! prøv at kigge i menuen øverst, der ligger et link til min salgsblog. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din lejlighed ser virkelig fin ud! Tak for inspirationen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nille

  jeg vil gerne vide hvor den sølv farvede kasse/boks, med skuffer er fra? 🙂 den der står foran smykketræet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da kæft hvor er der styr på smykkerne! Sejt…

  Det kunne min kæreste godt lære lidt af.. Haha..

  wednesday-fun – christian
  http://www.sortegrisen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha. nu bruger jeg heller ikke så mange smykker, så det kan være det er derfor. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Sikke lækkert du har indrettet din lejlighed:)Jeg er ret vild med din vasketøjspose. Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Møller Sundahl

  Det ser rigtig godt ud! Jeg vil lige høre, hvor dit spejl er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu engang fedt. Giver du os ikke et kig ind i din tøjgardarobe ? He 🙂 kig forbi simonebjoernklausen.blogspot.com.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er VIRKELIG et genialt skab! så kan man have det hele på ét sted, gud hvor er det smart! Jeg er stadig ultra jaloux på dine Surface to Air sko – og er det et par Acne Hybria du har stående til højre på nederste hylde?

  knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det altså bare flot ud.. Du inspirerer mig totalt til at flytte hjemmefra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser godt nok hyggeligt ud! Hvor er din knage fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tusind tak! den er købt i kunstbutikken i århus i bruuns for en del år siden. tror desværre ikke man stadig kan købe den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej Pernille

  Hvor er dit fine smykketræ og knagerække fra?

  Hilse Lea

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg kan desværre ikke huske mærket på smykketræet, men det er købt i decorate. knagerækken er købt i kunstbutikken i Bruuns i århus for en del år siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Ligesom dit sidste boligindlæg, er jeg vild med dette! Det ser pissefedt ud, det hele. Hvor stor er din lejlighed?

  Jeg skriver for at høre hvor dit smykketræ + den gennemsigtige kasse med makeup er fra?

  Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Min lejlighed er 43. Smykketræet kan jeg ikke huske mærket på, men den er købt i Decorate og make-up kassen er fra Nomess Copenhagen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Feeedt med alle skoene! Elsker det 🙂

  Kys Laura
  http://www.laura-christensens.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Er dine hylder bare dem der hedder Lack? De ser helt hvide ud på dit billede. Normalt synes jeg de har den der “ikea-hvide”-farve…. Er det bare billederne der snyder?

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er fordi de er højglans hvid i stedet for bare farven hvid. det er vist en nyhed, men ja, det er meget flottere end den normale farve. desværre kan man kun få højglans i denne størrelse, så til min hylde i stuen, der er den på 1,9 meter, måtte jeg nøjes med den normale hvide.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Ej hvor fedt!! 🙂 Det anede jeg ikke man kunne få. Hvor var det godt jeg skrev så – jeg må i Ikea! Øv at man kun man få dem i denne størrelse, men mon ikke de på et tidspunkt også begynder at lave de andre i denne farve?

   Tak for svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • det var da så lidt! jo, det vil jeg tro, at de gør. det virker i hvert fald underligt andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du husket det?