I'm currently listening to #5

22. september 2011

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Cos dress and Acne boots.

Og så lige et sidste Cos køb. Egentlig hev jeg den mest ind i prøverummet med tanken gad-vide-hvor-dum-jeg-vil-se-ud-i-den-her-lange-kjole, men da den så kom på var den på ingen mulig måde dum. Modsat mange andre maxikjoler jeg har set og prøvet, ligner den her nemlig ikke bare en lang sæk, når den kommer på, men er figursyet helt perfekt så den er løs men stadigvæk føles som en egentlig kjole. Og så er den ikke lavet i bomuld, men et blandingsstof, som falder virkelig flot og holder formen. Om jeg er begejstret? Også i den grad! Og det på trods af den måske lidt peberet pris på 590 kr.

18 kommentarer

 • hvor er du bare fin!! rigtig skønt hår også:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Hej Pagik.

  Rigtig fin kjole!

  Jeg følger trofast din blog og syntes det er rigtig fedt at du er startet på teko. Søger selv ind her til vinteroptag, men så har jeg gået rundt og tænkt på en ting – nemlig det at flytte til Birk. Bor i Århus og syntes det er et kæmpe spring, så vil bare lige hører dig – hvordan er det at bo der? Er det sociale godt osv?

  Ved godt, at det intet havde med din post at gøre – men ville bare så gerne spørge 🙂

  Mvh T

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bare kald mig pernille. 😉

   men ja, jeg er rigtig glad for at bo der. det er jo kun studerende der bor der, så det er rigtig fedt. med hensyn til det sociale kommer det meget an på, om dem fra din skole bor der. personligt bor dem, jeg snakker med i skolen, i herning by, så jeg kender ikke særlig mange i birk. men der er da lidt arrangementer og sådan, så jeg håber at jeg kommer til at lære flere at kende. det virker i hvert fald til, at mange der bor her, har et rigtig godt sammenhold. og nu har jeg trods alt kun boet her i halvanden måned.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole er virkelig, virkelig flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, den er fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  den ser simpelthen så fin ud, men synes det er rigtig ærgerligt, at lyset på dine billeder er så mørke, tænkte det samme med frakken fra cos. kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

   Enig… Jeg har også tænkt over at det er rigtig ærgerligt, at man næsten ikke kan se dine billeder. Men måske der ikke er noget at gøre ved det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja, jeg kan godt se, at de er lidt mørke. problemet er, at det er det eneste sted, jeg har til at tage billeder, så hvor meget lys der er kommer helt an på hvad tidspunkt på dagen det er og vejret (om der er skyer osv.). Jeg har ikke lyst til at bruge blitz, da jeg synes det giver et meget falsk lys, men jeg skal da forsøge om jeg måske kan redigere billederne lysere eller gøre noget ved mine kameraindstillingerne. lige ved det her outfit syntes jeg ikke det gjorde så meget, da kjolen alligevel var sort, men jeg vil helt sikkert være mere opmærksom på det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare smuk – og med den helt rigtige facon!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå du er glad for den 🙂 Den er rigtig lækker og du bærer den flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm currently listening to #5