22. september 2011

Basic t-shirts

PhotobucketPhotobucket

Jeg havde i lang tid ledt efter en helt enkel løs sort t-shirt uden v-udskæring eller brystlomme (hvordan kan det være så svært at finde?), og de eneste jeg havde fundet, der levede op til de krav, var herre t-shirts fra h&m. Men jeg synes bare ikke, at de sidder særlig pænt (ikke på mig i hvert fald), og så er kvaliteten altså heller ikke meget mere værd end det, de koster. Men de her t-shirts fra Cheap Monday, de er virkelig perfekte. De koster ca. 175 kr. for en pakke med to stk, og faktisk er de også herre t-shirts, men jeg synes de sidder meget pænere end dem fra h&m – se den sorte i et dagens her – og så er kvaliteten virkelig lækker og blød bomuld. Eneste problem, jeg har oplevet, er at halskanten sådan nærmest bølger, når den har været vasket. Nogen der har prøvet det med andre t-shirts og ved om man kan gøre noget ved det? Jeg har kun vasket den ved 30 grader og bruger ikke tørretumbler.

27 kommentarer

 • Mathilde

  Hej Pernille!

  Du kan sagtens købe en alm. dame Cheap Monday t-shirt uden v-udskæring i Weekday til 160 kr. Jeg købte min på udsalg i sort, og er utrolig glad for den. 🙂
  / Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kiggede ellers også i Weekday, så enten har jeg været blind eller også havde de måske ikke flere tilbage. Jeg kunne i hvert fald ikke finde nogen. Men til 160 kr. stykket, så er de her jo faktisk også billigere. Jeg gav nemlig 175 kr. for to. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Pernille!
  Jeg tænkte på en ting, ved du om det er muligt at få disse i grå? Har lidt gang i et projekt efter jeg så Katrine Krojbys grå tee med det sorte kors fra TopShop, så ville gerne finde en grå basis tee, og så med lidt sort textil maling osv osv osv… hæhæ 🙂

  Mvh.
  Cathrine
  bycathrine.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser vildt lækre ud! De kommer på ønskelisten 😀
  Jeg deltager i en FOF’s fotokonkurrence. Konkurrencen bliver bedømt at 3 professionelle fotografer, men det er kun de 25 fotos som har fået flest stemmer, som fotograferne kommer til at vurdere. Præmien er på 10.000 kr. som jeg vil bruge på et spejlrefleks kamera, en ordentlig linse samt et redigeringprogram: photoshop. Det ville betyde rigtig meget hvis i gad at støtte mig ved at gå ind på linket og trykke synes godt om nedenunder billedet.

  http://www.foto.fof.dk//photo/3151.aspx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Har også ledt og ledt efter en helt alm velsiddende t-shirt fandt dog mine i Levis men tror også jeg vil prøve dem fra Cheap Monday 🙂

  /Rikke Modekolibrien.dk
  http://blog.modekolibrien.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • levis har jeg slet ikke tænkt på. men det ville da huske næste gang jeg mangler. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anine

  er det også en small du har på på billedet fra 30. august?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej, sådan nogle må jeg lige have fat i! 🙂 de ser virkelig lækre ud!

  http://www.thoughtsinframes.blogspot.com
  http://www.dagenstanke-fbl.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et godt køb! Jeg mangler nemlig også sådan nogle og har det på præcis samme måde som dig. Der er altid enten v-udskæring eller brystlomme, hvorfor søren laver de dem ikke med rund halsudskæring, minus brystlomme. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes t-shirt sidder godt på dig! men jeg kender det selv. jeg er selv vild med H&M herre basic t-shirts og Monki. Monki har nogle basic t-shirt, hvis det kan anbefaldes 😉

  – Denise / http://www.deniseclausen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! jo, tror jeg har kigget på nogle i monki også. men de er bare af meget tynd kvalitet, så vidt jeg husker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når kanten bølger, er det højt sandsynligt fordi stoffet trækker sig, fordi der er to stykker stof med forskellige trådretning, der er syet sammen (hvilket ofte sker i jersey, fordi det bevæger sig så meget når man klipper/syr i det). Så vidt jeg ved, er det stort set umuligt at forhindre, med mindre man vasker i hånden, men jeg plejer at kunne stryge det nogelunde på plads igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hopper med på vognen og takker for tippet! For jeg har virkelig også ledt og ledt, men som du selv hvis man så finde nogen man tror er perfekte er der alt mulig gøgl på.

  Jeg takker igen mange gange for tippet og vil helt klart kigge nærmere på dem. Jeg skal lige høre, du siger der er 2 stk. i en pakke, er den en sort og en hvid eller er det 2 af samme farve?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen det var da så lidt, godt tippet kunne bruges! Det er en sort og en hvid. Synes ikke jeg fandt noget sted, hvor man kunne købe to af samme farve. Men måske hvis man finder dem i Weekday?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har godt nok også længe ledt efter en enkelt sort t-shirt UDEN v-udskæring – så dejligt med et tip!
  Er det nogle t-shirts man kan købe på nettet et sted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet, dem skal jeg helt klart se nærmere på! Er der en sort + en hvid i pakkerne? Jeg har desværre også oplevet det med at halskanten ‘bølger’ på nogle af mine tee’s, men jeg har endnu ikke fundet en løsning på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er en sort + hvid. Tror ikke jeg fandt noget sted, hvor man kun kunne købe dem i én farve.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, ja det er virkelig svært at finde sådan en simpel sort eller hvid tee uden alt muligt fis på! Tak for tippet. Jeg ved desværre ikke hvad man kan gøre ved det med halskanten, men held og lykke med at finde ud af det!

  knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er underligt, at det skal være så svært at finde en tee uden alt for meget fis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor kan man købe sådan en pakke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22. september 2011