Udrejselængsler

Den der fletningefrisure

Photobucket
Her kommer så endelig min guide til at lave frisuren med fletninger. Den er som sådan ikke så svær, men den kræver lidt tålmodig og tid, hvis den skal være pæn.

1. Det eneste, du skal bruge, er en spids kam, masser af hårnåle, to elastikker og så hårspray til at afslutte frisøren. Det er en fordel at have langt hår, da fletningerne så kan nå hele vejen over, men jeg er sikker på, at den også kan laves med mindre langt hår.

2. Start med at lave en midterskilning hele vejen fra panden og ned til nakken. Det er vigtigt, at den bliver pæn, da det bliver “bagsiden” af frisuren.

Photobucket
3. Lav to fletninger, der starter rimelig lavt lige ved øret. Det her kan faktisk godt være lidt af en prøvelse, især hvis du har forskellige længder i dit hår, jeg har fx kortere hår helt foran. Så kan det være nødvendigt at lave den bunke med de korte hårlængder lidt tykkere end de andre to, da du ellers vil løbe tør for hår før de to andre bunker og dermed få en lang uflettet ende – der skal være så lidt uflettet ende som muligt (hold op, en masse underlige udtryk jeg opfinder, håber I forstår hvad jeg mener?).

4. Når de to fletninger er lavet skal du bestemme hvilken en der skal ligge øverst (den flotteste selvfølgelig). Tag så den, der skal være nederst, og læg den henover  hovedet og sæt den fast med et par hårnåle.

Photobucket
5. Tag derefter den, der skal være øverst, og læg den henover hovedet også, så den nærmest kommer til at krydse den anden og sæt den fast med et par hårnåle også.

6. Nu er det så, at din tålmodighed sættes på prøve, for nu skal alle de løse ender og underlige buler fikses. De løse ender på de to fletninger kan diskret gemmes væk under den anden fletning med et par hårnåle.

Photobucket
7. Når du er færdig med at sætte det hele på plads afsluttes frisuren med en god hårspray, men der er ingen grund til at spraye alt for meget. Personligt kan jeg godt lide, når den ser lidt uglet ud.

8. Og færdig! Det kan dog være en god idé lige at have lidt hårnåle med i tasken, for det kan jo være, at den trænger til at blive rettet lidt til i løbet af dagen.

   

39 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Udrejselængsler