New in: Cos coat

I’m currently listening to #5

  
  

Med nyt fra to af mine yndlingsmusikere fra den elektroniske scene er der i den grad kommet bas ind i min stue. Jeg har længe været vild med Modeselektor og jeg elsker deres blanding af beskidt bas og rap, selvom der sikkert er mange, der synes det lyder som en værre omgang lort (for at sige det ligeud). Men jeg elsker det! Og så er jeg også gået hen og er blevet utrooolig glad for Lykke Li, hvilket faktisk kom lidt bag på mig, da jeg normalt ikke er så meget til den type musik (troede jeg). Men hold op, hvor er hun fantastisk. Hvorfor skulle jeg bruge så lang tid på at finde ud af det?

Edit: Bloggen er flyttet over på et nyt wordpress, hvilket har gjort at alle videoerne i mine indlæg, er forsvundet. Jeg vil forsøge at huske og genskabe alle, men det er bestemt ikke nemt.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Cos coat