12. oktober 2011

Bloganbefalinger # 7

Photobucket

Endnu en ung purk med irriterende god smag. Oliver Anton er 15 år gammel og bosat i København, hvilket hans blog oser ret meget af på den storbyfriske-men-stadig-nede-på-jorden-måde (altså ikke at han er 15 år, men at han bor i København). Oliver Anton har som sagt ualmindelig god smag, og selvom han er af hankøn er der mindst ligeså meget inspiration at hente for os piger både i hans dagens og i de mange inspirationsbilleder. Og så er layoutet helt i top. Jep, jeg er fan. 

Photobucket

NEMESIS, BABE er en blog, der efter min mening bare bliver bedre og bedre. Bag billeder og ord er 19-årige Marie, der bor lige uden for Aalborg og som til daglig går på gymnasie. Hendes blog er spækket med dagens og oven i hatten har hun også en helt fantastastisk og feminin stil med en god sjat vintagevibe – så det kan jo næsten ikke blive bedre. Det skulle da lige være hvis også resten af hendes indlæg er ligeså stilfulde, og det er de heldigvis, så i virkeligheden er der jo slet ingen grund til ikke at kigge forbi.

Photobucket

The Black One drives af femtenårige Emma, som har haft bloggen i godt et halvt år. Bloggen består stort set udelukkende af Emmas smukke billeder af alt fra hverdagshurlumhej og nyeste køb til et par enkelte dagens og inspirationsbilleder. Og det er netop det, der gør hendes blog så fin. Selv de mindst simple motiver har sin skønhed, og det er lige præcis hvad Emma forstår at fremhæve, så selv et indlæg med krummer på en tallerken bliver ligeså interessant (hvis ikke mere) som selv den vildeste modenyhed.

Ny læser af bloggen og kunne du ret godt lide det her indlæg? Så var du heldig. Der er nemlig endnu flere lige her.

5 kommentarer

 • Sikke nogle fine blogs! Det er dejligt med et friskt pust, jeg kendte dem i hvert fald ikke!

  Tak for links 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pagik

  Er så glad for jeres kommentarer og tilbagemeldning. I har alle tre nogle virkelig gode blogs, så selvom I allerede har en del læsere, så håber jeg da, at lidt flere har fået øjnene op for jer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tusind tusind tak for de sindssyg fine ord, jeg er virkelig glad og stolt over denne blog anbefaling! Tusind tak. Jep, jeg er også kæmpe fan af Pagik! Tak :-).

  Oliver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for anbefalingen og de fine ord, søde Pernille! Det er simpelthen så sødt af dig at fremhæve min blog! 🙂

  Emma – http://www.the-black-one.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EJ hvor er det pænt af dig at anbefale mig! Det er jeg virkelig glad for – og sikke pæne ord, jeg får med på vejen 🙂 Tak, søde Pernille!

  knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12. oktober 2011