En yndlingsret #5

30. november 2011

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Cos knit, Acne skirt and shoes.

Wauuw, så er det allerede december (altså i morgen). Jeg har for længst pyntet op til jul, men jeg blev lidt skuffet over mit julepynt, troede da jeg havde meget mere. Hmm. Det må der lige gøres noget ved. Jeg skal i hvert fald have mange flere lyskæder!

6 kommentarer

 • Den sweater er altså helt fantastisk. Enkelt, men sidder lige i skabet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hei.. Så lige i din “Om Mig”, at du læser på Teko. Har du overvejet udveksling i Manchester? Eller er det ikke på dit studie man kan gøre det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint outfit, elsker dine nye Acne støvler! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret imponeret over, at det lykkedes dig at finde noget lys! Det hænger ikke ligefrem på træerne for tiden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er du fin – jeg kan nu godt li’ dig i sorthvid/sortsort. jeg holder mig fra alt, der er den mindste smule julet inden december, men imorgen tror jeg, jeg hænger en krans på min dør, det er jo trods alt d. 1. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  det klæder dig virkelig godt at få nogle farver på:) det skulle du gøre noget oftere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En yndlingsret #5