H&M spring/summer 2012

Movies I’ve watched lately #12

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Lige siden jeg allerførste gang hørte om Submarine, har den stået meget højt på min liste over film jeg skal se. Desværre har jeg ikke kunnet finde den i nogen danske butikker, så det var først, da jeg tog mig sammen til at købe den på Amazon i sidste uge, at jeg nu endelig kan strege den fra min liste. Og jeg havde helt ret – den er en film lige efter mit hoved og hjerte! En socialt isoleret dreng, en neurotisk mor, en deprimeret havbiolog som far og en pige i rød frakke. Den minder mig lidt om Amélie med sine små pudsige, skøre og næsten poetiske indfald, og selvom den næppe skriver et stort kapitel i filmhistorien, så har den allerede fået en fin plads på min personlige filmhylde. Og så bliver den jo heller ikke dårligere af, at Alex Turner er manden bag soundtracket.

Photobucket
   

12 kommentarer

 • Emilie

  Alex Turner <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  SÅ KOM INDLÆGGET 🙂 som tidligere nævnt elsker disse indlæg 🙂

  Det var dig som fik mig til at se Amelié som jeg i øvrigt synes er utrolig god, så derfor bliver jeg nødt til at låne denne film på biblio og se den 🙂

  seriøst – det er virkelig fedt at du laver sådan nogle anderledes indlæg ift. andre blogs – det fandme inspirende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ej, du skriver altid sådan nogle søde kommentarer. Tusind tak! Jeg kunne desværre ikke selv finde denne på biblioteket, så nu må du ikke sætte dine forhåbninger for højt op, men det kan da være du er mere heldig end mig. 😀 Skriv forresten gerne hvad du synes, når du har set den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du set Across the univers?? Tror måske også det er en film lige efter dit hjerte 😉

  /C

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det er sjovt du siger det, den har jeg fået anbefalet flere gange. Så måske det var på tide, at jeg fik set den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, dejlig film anbefaling. Har selv ville se den længe, men har ligesom du ikke kunne finde den nogen steder. Måske jeg skulle følge dit eksempel med Amazon.

  Og i øvrigt ligner ham drengen i filmen en ung version af Alex Turner, synes du ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det synes jeg næsten du skal, den koster heller ikke så meget. Og jo, han ligner mega meget en ung Alex Turner. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den film har jeg også længe villet se! Men er stadig ikke nået til det, måske skulle jeg også bare slå til på Amazon, så snart jeg får løn 🙂
  Jeg er forresten vild med dine film indlæg! Det er altså virkelig godt med inspiration.
  Så forresten Napola på DR2 efter at du havde anbefalet den! Virkelig god film. Ugen efter sendte de Sophie Scholl, ved ikke om du så den. Men jeg var synes virkelig den var god! Det er sjældent jeg græder til en film, men hold da op den her var skræmmende. Den kan anbefales.

  Jeg skriver også en gang imellem om de film jeg ser, på min blog. Håber du har lyst til at tage et kig på min blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hvor fedt med en tilbagemelding på en anbefaling! Og så endda en positiv en. 🙂 Jeg så godt den kom, og overvejede også at se den, men det fik jeg desværre ikke gjort. Den må jeg se en anden gang, hvis den kommer igen. Og fedt, jeg kigger helt sikkert forbi!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  åh, så den selv lige da den kom i biograferne. Den er så dejlig. Lige min type film også (soundtracket too). Måtte også hapse den med hjem fra London i November (i HMV til 2 for 10 pund!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ikke dårligt. Tror den ville være endnu mere fantastisk at se i biografen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M spring/summer 2012