I dag i skolen #2

Vind et gavekort på 100 euro til Nelly.dk (og endnu mere)

PhotobucketPhotobucket

I anledning af at Lambi sætter fokus på lynlåse, da det er en del af en ny lancering med Easy To Open pakker, sættes der gang i en god portion konkurrencer her på Bloggers Delight, og jeg har altså været så heldig at få lov til at afholde en af dem. Vinderen af denne konkurrence går sammen med vinderne på de 9 andre blogs videre til en hovedkonkurrence, hvor man kan vinde et gavekort til Nelly på en endnu større værdi og et årsforbrug af Lambi toiletpapir (men mere om det, når vi kommer dertil). Først! Hvordan vinder du denne konkurrence? Det er så nemt! Du skal bare tage et billede af lynlås på dit tøj og sende til min mail pagik@hotmail.com med emnefeltet “lambi konkurrence” inden onsdag d. 1 februar kl. 24. Torsdag viser jeg så en billedcollage af alle billederne og udpeger en vinder. Held og lykke!

Lambi kører desuden deres egen konkurrence lige i øjeblikket, hvor du kan vinde en rejse til San Francisco. Deltag på deres facebookside her.

Dette er et sponsoreret indlæg. 

Photobucket
   

3 kommentarer

 • Nanna S

  fedddddt!

  krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har alle fra Bloggers Delight fået dette tilbud, eller… ? Har i hvert fald set det såååå mange gange efterhånden… lidt øv, men gode præmier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hvis du læser konkurrencebeskrivelsen, så er det en konkurrence fordelt på 10 Bloggers Delight blogs, hvor vinderne af disse konkurrencer går videre til en hovedkonkurrence – så er det altså de 10 vindere der dyster mod hinanden. Så det er hele pointen med denne konkurrence at du kan finde den på 9 andre blogs også. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag i skolen #2