New York diary: Big Daddy's

New York buys: All the clothes

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har godt nok været langsom til at vise, hvad jeg har købt i New York. Nå, men nu kommer alt tøjet (pånær det, jeg allerede har vist og en enkelt anden ting) i hvert fald. H&M er af en eller anden grund billigere i USA, så det var ikke kun strikken, jeg fik købt i trendafdelingen men også denne hvide t-shirt og den uldne cardigan. Hvor meget billigere det er, ved jeg ikke, jeg tror det svinger lidt fra ting til ting. I outlettet, jeg fortalte om her, fik jeg også købt denne Calvin Klein sølvskjorte til små 18$. Den er egentlig lige lille nok, men jeg regner mest med at bruge den under andre bluser, og så er det jo intet problem. Både den orange lidt mystiske filtbluse (som lige skal i behandling hos min symaskine), mintskjorten og pailletjakken er købt i Beacon’s Closet sammen med jakken her til omkring 350 kr. Velourtoppen er købt i en anden vintage butik i Brooklyn, som jeg fortæller om en anden dag, og vesten med frynser fandt jeg i Urban Outfitters til 10$. Så alt i alt nogle ret hæderlige køb, synes jeg.

Photobucket
   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York diary: Big Daddy's