New in: Weekday Coptic Skirt

New York diary: Time’s Square

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Time’s Square er som ja, dag og nat. En ting og dagen og en ting om natten. Om natten er det vel nok en af de mest overvældende steder i New York med reklamelys, der stråler og blinker hvor end man kigger hen og gør alt gadelys overflødigt. Men jeg synes nu også, at det har sin charme om dagen, hvor man bliver mødt af alle tænkelige figurer og personligheder på hvert gadehjørne. Det er også ved Time’s Square, at man kan købe billetter til et af de utallige musicals. Vi var inde og se Chicago, som var rigtig godt. Meget enkel opsætning og kostumer, men virkelig dygtige skuespillere. Og så bør man altså også lige kigge forbi M&M’s butikken på 1600 Brodway. Wooow, den er vild! Det er jo slet ikke til at forstå, at man kan bygge en butik op om én enkel slags slik. Men jeg elsker det!

Photobucket
   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Weekday Coptic Skirt