I've been making a pleather skirt today

DIY white pleather pencil skirt

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her er så den færdige pleather nederdel! Som I nok kunne fornemme i går, så er jeg rimelig stolt af resultatet. Jeg vil bestemt ikke betegne mig selv som nogen ørn med en symaskine, men jeg er ekstrem omhyggelig, og jeg kan være meget tålmodig, hvis det virkelig gælder. Jeg har lånt et mønster af min mor, som er købt engang i 80’erne (gætter jeg på ud fra de flotte flotte tegninger), og så har jeg så tilpasset mønstret lidt, så jeg fik en mere tætsiddende nederdel, og desuden undladt linningen. Den lugter virkelig fælt af plastik, men bortset fra det er den lige, som jeg ønskede, den skulle være. Og så har jeg masser af stof tilbage, så næste gang jeg får tid til at sy, skal jeg helt sikkert have lavet en top også. Inspirationen til nederdelen har jeg hapset fra både Maria og Marie.

   

11 kommentarer

 • Hej!
  Jeg har lige fundet din blog post og nøj en mega fantastisk nederdel! Er der nogen måde hvor på man måske kunne få fat i det mønster du har brugt? Den er fantastisk flot!
  Knus Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge H.

  Virkelig flot! Selvom du måske ikke er nogen haj, så er du godt nok dygtig alligevel 🙂 Håber snart der kommer et billede med den på !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Det har du virkelig gjort godt – god grund til at være stolt!..

  Tænkte på om du kunne ligge mønsteret + opskrift ud, til os der også gerne vil i gang… f.eks. mål og vinkler, så man selv kan tegne en skabelon…

  God weekend, og tak for en fin blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak! Altså jeg ville gerne, men det kan ikke rigtig lade sig gøre. Det hjælper jo ikke så meget at se et mønster på nettet, når man skal tegne det i 1:1 i virkeligheden – jeg ville aldrig kunne tage et billede af det, som man også kan bruge (og at skulle måle hele mønstret af er simpelthen for stort et arbejde). Jeg har desuden ændret undervejs, ændringer som jeg ikke har gemt i mønstret. Men det er et helt normalt nederdelsmønster, så det nemmeste er at gå ned i en stofbutik og købe et mønster der. De koster ikke så meget, og så er der også altid vejledning og størrelsesguide med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da kæver hvor er den flot! MEGALÆKKER!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, så fantastisk vellavet! 🙂 den er bare superflot! 🙂

  Knus fra Marie
  http://www.nemesisbabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er virkelig flot! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den smuk!!!
  Det har du virkelig gjort godt 🙂

  Rikke, http://rikkewestesen.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Resultatet er blevet super fint og virkelig gennemført! Nød at følge dig gennem hele processen, he he 😉

  Maria
  http://rockingwithfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I've been making a pleather skirt today