H&M trend sølv strik

Jeg sælger ud!

Photobucket

Eller næsten i hvert fald. Jeg har brugt hele eftermiddagen og aftenen på at tage billeder af alt det tøj, jeg ikke længere får brugt, redigeret det hele og lagt det ud i en masse indlæg, og nu er jeg endelig færdig! Jeg kan se, at der er flere, der allerede har budt – tusind tak! Jeg sætter dog lige her et par retningslinjer, så vi alle er med:

1. Alle mindstepriser er plus porto, som med mindre andet er aftalt, altid betales af køber (køber bestemmer herved selv hvordan pakken skal sendes – pakkepost, A-post, B-post osv.).
2. Skriv venligst, om dit bud er plus eller incl. porto.
3. Når mindstepris er budt går der ca. 2-3 dage før annoncen lukker for bud (nærmere tidspunkt bestemmes i det enkelte indlæg).
4. Køber kontaktes per mail, hvor der aftales videre.
5. Penge overføres via bankkonto, og pakken sendes 1-3 hverdage efter.

Klik øvert i menuen for at komme til min lille salgsblog eller klik her.

PS. Tak for jeres store interesse, bliv endelig ved med at stille spørgsmål til det, I er interesserede i, men bær lige over med mig, at jeg måske først får svaret på alle jeres spørgsmål i løbet af de næste to dage – jeg har nemlig lige en meget stor skoleopgave der skal afleveres d. 25 maj. 🙂

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M trend sølv strik