I'm currently listening to #7

New York Diary: New York Public Library

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

New York Public Library er ikke til at overse, hvis man passerer den store bygning på 5th Avenue. Biblioteket er det næststørste af sin slags i USA og har været scene i mange film og tv-serier (et selvskrevet plus i min bog). Bygningen er virkelig overvældende at gå rundt i med sine lange høje gange og marmorsøjler – ikke ligefrem det man er vant til når man besøger sit lokale bibliotek her i Danmark. Bestemt et sted der er værd at kigge indenfor, især hvis man vil have lidt afveksling fra alle butikkerne, og så er det jo gratis plus der er toiletter (selvom vi nåede at fare vild to gange inden vi fandt dem) – noget man virkelig lærer at værdsætte efter to uger i New York.

Photobucket

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm currently listening to #7