New in: strapless blonde bra

New York diary: Saint Patrick’s Cathedral

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Det virker måske som et lidt helligt indlæg at komme med sådan en solrig fredag, men for mig er der enten religiøst i dette, men derimod ren fascination af en helt fantastisk arkitektur. Saint Patrick’s Cathedral i New York er USA’s største katolske domkirke, og er du vimmer, hvor er den stor! Udefra virker den egentlig ikke så stor, som den ligger gemt der på 5th Ave. imellem de skyhøje skyskrabere, men når man så træder ind, så er det som at træde ind i en helt anden verden. Man finder vel næsten ikke nogen større kontrast end at gå fra hektiske og moderne 5th Ave til at træde ind i den fuldstændig stille og rolige domkirke med sit helt fantastiske prægtige indre. Det er virkelig et af de øjeblikke, jeg bedst husker fra turen, og hvis jeg boede i byen, tror jeg hurtigt det ville blive en af mine favoritsteder, når jeg ville få brug for lige at trække vejret og samle tankerne. Så smukt!

Photobucket

2 kommentarer

  • Jeg elsker virkeligt at læse dine New York diaries! Indlæggende er så inspirerende og får mig virkeligt til at ønske at jeg boede i New York, selvom jeg aldrig har været der!
    Tak! 🙂

    // Kira

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker kirker i gotisk stil, og det har bestemt intet med religion at gøre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: strapless blonde bra