Roskilde Festival 2012 #1

Happy day: 27. juni 2012

PhotobucketPhotobucket

Mega glad! Det er, hvad jeg er lige nu. Udover at jeg lige har overstået min 1. års eksamen bedre end forventet (og at der kun er 3!!! dage til Ros’), så er der også næsten 4 måneder til jeg sidder på skolebænken igen. Når sommerferien er gået, skal jeg nemlig i praktik, som en del af uddannelsen på TEKO, og jeg glæder mig så meget! Der var virkelig perioder i 2. semester, hvor det føltes som om, at skoleåret aldrig ville ende, så en afveksling fra 8-14 undervisning er godt nok tiltrængt. Men mere om det når den tid kommer. Nu skal jeg først nyde at lave ingenting. Skønt!

Photobucket

11 kommentarer

 • Hvor ser du skøn (og glad) ud Pernille 🙂 Det klæder dig virkeligt godt med håret sat op i en simpel hestehale!!! 🙂 Og så kan jeg smadder godt lide skjorten også!!
  PS. Tillykke med overstået eksamen! Hvilken lettelse, det må være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor nogle skønne skønne billeder :D! Og tillykke med en veloverstået eksamen og en tiltrængt sommerferie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid dejligt at komme i praktik, nød det selv under min uddannelse. Få prøvet noget af det af man har lært på skolebænken, og komme ud hvor det virkelig sker.

  Glæder mig til I alle sammen vender hjem fra Roskilde.

  Mvh. Michelle-Marie
  http://asinmichelle-marie.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Shit du er smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  hvor er du sød og fin 🙂 Jeg er helt vild med dine øjne på nederste billede.

  Og dejligt med ferie!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig med de andre 😀 SÅ smuk! Og lækker skjorte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika

  Sikke dog nogle fantastiske billeder! Glad, sprudlende og smuk 🙂 Hvad glæder du dig allermest til på Roskilde, ud over musikken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er du bare sindsygt smuk på det nederste billed! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CecilieD

  Du er så smuk!
  Hvor jeg dig misunder dig!

  http://whataboutcille.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er du flot og din skjorte ligeså – hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hold kæft hvor er du smuk på de her billeder! (Nej, ikke ironisk) Selvom det første billede er sjovt og lidt spøjs, synes jeg du ser fantastik ud! Ved ikke om det er fordi dit hår er sat eller hvad det er! Men sådan en hestehale burde du have lidt oftere! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde Festival 2012 #1