Roskilde Festival 2012 #2

Ros’, here I come!

Det bliver en kort hilsen herfra (endda uden billede). Der er nemlig kun en halv time til jeg skal med bussen og videre til toget, og lige nu går jeg og er meget opgivende over, hvordan jeg nogensinde skal bære alt min bagage med kun to hænder. I må have en rigtig god festival alle jer, der også skal afsted, og hils endelig hvis I ser mig derude. Sjes!

Photobucket

2 kommentarer

 • Hej pernille
  Jeg har været læser længe og beundret din blog – derfor har jeg lavet et indlæg om Pagik på min blog: tiliaamericana.blogspot.com
  Kig gerne forbi – og jeg håber det er okay jeg har lånt billeder? har selvfølgelig linket tilbage

  Tilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du må have en genial festival!
  dette har på ingen måde noget at gøre med dit indlæg her.. men har du egentlig en lille have en terasse til din lejlighed? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde Festival 2012 #2