Outfit: wearing the galaxy shorts

Roskilde Festival 2012 #1

      

So close right now! Efter en gennemlytning af hele programmet i går er jeg virkelig blevet positivt overrasket over årets program (så I kan godt forvente mere end ét musikindlæg). Dette må være de kunstnere jeg bare SKAL se. Modeselektor er uden tvivl dem, jeg glæder mig allermest til at se, og jeg kunne ikke lade være med at lave sejrsbevægelser, da de kom på programmet. Derfor er jeg også mildest talt drønærgerlig over, at de ligger kun en halv time før programmets vel bedste hiphop act ASAP Rocky – så jeg krydser fingre for, at Apollo ikke ligger alt for langt væk fra Cosmopol. En anden som jeg skal tidligt op for at se er Rangleklods, som udover at lave god elektronisk også er min gamle badmintontræner! Hvor sjovt er det ikke lige!? Hvem er jeres must see i år?

Photobucket

7 kommentarer

 • The Cure hjerte hjerte, Spleen, Rangleklods, Django Django, The Cult, M83, Bruce – og alt muligt andet. Der er virkelig gode ting i det program.
  Og selvfølgelig Kesi, Klumben og raske penge, Eloq og Niklas. Det er jo for sygt grineren 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mayas

  Uhh det skærer mig i hjertet, at du kalder A$AP for programmets bedste hiphop act, når bl.a. The Roots er på 🙂 Der er en grund til at de går under navnet verdens bedste live hiphop band. De er – som du nok har gættet – også min 1. prio i år, sammen med The Shins! Rigtig god festival! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annasofie Lysbeck Olsen

  Rangleklods også! Han er vildt fed. Bare et ærgerligt tidspunkt! Ellers Santigold, Malk, Janelle Monae og Nelson Can! De har virkelig en vild attitude!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ultimativt must-see er helt klart Bon Iver, men også The Roots og The Cure står utrolig højt på listen.

  Spørgsmål: Hvordan laver du gennemlytning af hele programmet?

  Havde også tænkt mig at gøre det nemlig, men kan ikke lige overskue tanken om at sidde at kopiere navne ind på youtube… (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tjek min blog: http://modernswallow.blogspot.dk/ :-))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er ikke den eneste der skal op tidligt for at se Rangle!!! 😀
  Et must fra min side er helt klart asap og bon iver :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal desværre ikke på Roskilde i år(men næste år!!!!!!!), men hvis jeg skulle, ville jeg klart se frem til Bon Iver, Ulige Numre og måske Mew. Jeg har hørt I Got You On Tape live én gang før, og de er super cool, så de ville også være et must!! Håber, at du får en fed festival 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: wearing the galaxy shorts