Top 2 festival essentials

Roskilde Festival 2012 #2

      

Jeg kan vist lige nå et sidste Roskilde indlæg (og I andre, der ikke skal på festival, kan jo altid bare nyde musikken). Dette indlæg bliver dedikeret til det musik, jeg slet ikke kendte i forvejen, eller som jeg ikke kendte særlig godt. Hvert år, jeg går programmet igennem, opdager jeg musik, som jeg egentlig godt kendte, men som jeg bare ikke kendte navnet på. Jeg elsker når det sker, og det er netop derfor, at jeg altid tjekker hele programmet ud inden. Nogle af disse spiller forresten allerede i warm-up dagene, som har et virkelig godt program i år. For pokker det bliver godt!

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 2 festival essentials