Happy day: 27. juni 2012

Top 2 festival essentials

Photobucket

Mit dullegrej til årets festival blev opgraderet gevaldigt i dag. Jeg fik nemlig tilføjet denne Klorane tørshampoo i rejsestørrelse til bunken af festivalnødvendigheder. Jeg er sikkert ikke den eneste, der føler sig kimet ned over at høre på hvor god denne tørshampoo er, så da Pudderdåserne tipsede om, at den nu kan fås i en rejsestørrelse, tænkte jeg, at det var på tide at prøve den af. Rejsestørrelsen kan eftersigende kun købes på udvalgte apoteker, men til Herning er den dog trods alt kommet, så mon ikke, at man kan få fat på den i de fleste byer. En anden ting, jeg på ingen mulig måde vil undvære på festival, er facial cleansing wipes. Jeg kan godt undvære et dagligt bad, men et rent ansigt, det er altså guld værd (også hvis det kun holder 15 min – men hey, der er jo mange i pakken). Jeg har dog ikke noget fortrukkent mærke af disse, plejer bare at købe det bedste til prisen i supermarkedet. Hvad jeg ellers plejer at have med, kan I læse om i dette gamle indlæg, det har nemlig ikke ændret sig en millimeter.

Photobucket

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy day: 27. juni 2012