Paris: dag 3 (Eiffeltårnet by night)

New in: Pariser køb #1

PhotobucketPhotobucket

Mit tur til Paris var ikke ligefrem ment som en shoppetur, for well, jeg havde egentlig kun råd til selve rejsen. Men lidt godter kom der da alligevel med hjem, og særdeles velvalgt, synes jeg selv. Jeg nævnte tidligere, at jeg fandt to helt fantastiske ting i bogbutikken ved Caneal Saint-Martin, og den ene ting er denne Beatles bog (jeg glemte selvfølgelig at få den anden ting med på billedet, så den bliver vist i omgang 2). Jeg har aldrig set den før, men faldt fuldstændig helt pladask for den. Det er én stor samling af comic strips igennem tiden, hvor Beatles har indgået. Derudover er det sat op kronologisk, så man samtidig får historien om vidunderbandet. Hvor lækkert er det ikke lige!? Til venstre er hvad jeg begrænsede mig til i Colette (jeg kunne have købt det hele, havde jeg bare haft råd). Dåsen er et fint Andy Warhol motiv med hasselnødder overtrukket med Valrhona chokolade indeni, og den lille fætter er en køleskabspingvin! De havde dem også i andre dyr, og hele fidusen er, at den begynder at snakke, når man åbner køleskabet. Den er allerede ved at drive mig en smule til vanvid med dens japanersnak, men med off/on knappen kan den jo heldigvis også bare nøjes med at stå og se sød ud på hylden. Og det er den i hvert fald god til!

Photobucket

5 kommentarer

 • Den Beatles-tegneserie ser virkelig fed ud! Er den god? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det var billedet, jeg tænkte på… men det giver mere mening så! Jeg var ellers lige så imponeret over, at du kunne læse italiensk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Er det… en italiensk Beatlesbog??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Nej, den er engelsk. Forfatterne er italienske. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Og hvis det er fordi du tænker på tegneserien i billedet (havde jeg ikke lige lagt mærke til), så er det fordi det er tegneserier fra hele verden – i de originale versioner, så de er ikke oversat. De fleste er dog engelske.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris: dag 3 (Eiffeltårnet by night)