Paris: dag 2 (Montmartre og Sacré Coeur)

Paris: dag 2 (Canal Saint-Martin)

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg fik virkelig sat mine fødder og ben på prøve om søndagen. Godt nok var der ikke så langt op til Montmartre, men derefter valgte jeg at tage turen til Parc des Buttes-Chaumont og derfra til Canal Saint-Martin på ben. At jeg så gik forkert utallige gange gav da også lige et par ekstra kilometer på kontoen. Men både Canal Saint-Martin og parken er godt nok skønne, og det var virkelig fredfyldt og afslappende at være der om søndagen, hvor en masse parisere sad rundt omkring med deres picnickurv og friskbagte baguettes (som i lige købt hos bageren, that is – det er virkelig sjovt at lægge mærke til alle dem, der går rundt med baguettes ved frokosttid). Er man ved kanalen bør man også besøge bogbutikken med de orange facader, der har et vanvittigt lækkert udvalg af flotte, sjove og inspirerende bøger ala Taschens. Jeg vil dog advare om, at man næppe går tomhændet derfra. Jeg fik selv købt to helt fantastisk geniale ting, som jeg nok skal vise jer en af de kommende dage.

Photobucket

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris: dag 2 (Montmartre og Sacré Coeur)