Paris: dag 3 (Grand Palais og vintage shopping)

Paris: dag 3 (Eiffeltårnet by night)

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Mandag var min allersidste hele dag og dermed også sidste aften i Paris, og den skulle bruges på vel nok byens største turistattraktion – Eiffeltårnet! Jeg tog derud efter aftensmad og havde egentlig håbet at kunne opleve udsigten deroppe fra under solnedgang, men den lange kø til at komme op i tårnet betød desværre, at det allerede var blevet mørkt, da jeg kom derop. Og wow, sådan en trappetur tærer godt nok også på kræfterne. Men flot var det dog, omend jeg kun kom op til 2. etage.

Photobucket

7 kommentarer

 • Anne

  Kommer selv lige fra Paris af, og det er sjovt at se de selvsamme steder jeg har været, fx den rimelig fancy chokolade butik i Montmartre (kunne vist godt have nøjes med en ganske almindelig plade Marabou, haha :b) , og hængelåsene på broen. Var også oppe i Eiffel tårnet, og der var køen til elevatorene 4-5 timer lang, mens køen til trapperne var omkring de 3 minutter. Vi var der ved 10 tiden, utroligt der kan være så meget forskel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh, magisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var i Paris samtidig med dig.. Og jeg droppede desværre at komme op i Eiffeltårnet pga. den lange kø. Men super smukke billeder.. Det er sjovt at se hvilke steder du har været, i forhånd til mig.

  Men du er velkommen til at se mine billeder.

  -Julie Emmelie fra Welcome Aboard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det virker til, at du har haft en rigtig god tur 🙂 Det kunne være fedt hvis du ville lave et indlæg eller bare skrive et par linjer om hvordan det er at rejse alene. Jeg overvejer det nemlig lidt, men er lidt nervøs for at skulle så langt væk på egen hånd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det kan du tro! Sådan et indlæg er planlagt til enten lørdag eller søndag. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Pernille! Jeg var selv i Paris for nogle uger siden, så det er rigtig skønt at se dine billeder og høre om dine oplevelser derfra! Du kan kigge forbi min fotoblog hvor jeg løbende lægger billeder ud fra turen og måske spotte steder du også har besøgt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været i Paris, men har desværre aldrig oplevet Eiffeltårnet. På dine billeder ser det fantastisk ud! Wauw 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris: dag 3 (Grand Palais og vintage shopping)