New in: Pariser køb #1

Paris: dag 4 (Cimetiere du Pere Lachaise)

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Sidste dag i Paris var tirsdag, og den blev brugt på den smukke kirkegård Pere Lachaise, hvor en god håndfuld berømtheder ligger begravet. Bare at finde Jim Morrisons grav tog dog en halv krig (hvem helvede har lavet det kort!!?), så efter endelig at have fundet den grav, opgav jeg resten af kirkegården og gik i stedet ud til en sidegade og fik noget frokost. Da jeg stadig havde et par timer tilbage, inden jeg skulle afsted til lufthavnen, gik jeg afsted for at besøge konceptbutikken Merci (111 Boulevard Beaumarchais). Udefra ligner det bare to caféer med en baggård imellem, men går man ind i baggården kommer man ind til en virkelig flot butik, der sælger både lækkert tøj og de mest fantastiske boligting. Caféen til højre (man kan lige ane den på billedet) er så hyggelig og væggene er fuldstændig dækket til af reoler med gamle bøger, man kan læse i, mens man sidder og nyder en kop kaffe, hvor man endda får både myntevand og en lille kagebid med, win!

Photobucket

8 kommentarer

 • A

  Jeg nyder virkelig disse indlæg. Du er god til at fortælle om dine oplevelser de forskellige steder og dokumentere det med billeder. Det samme gjaldt dine New Yorker oplevelser. 🙂 Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke en lækker ret!!? vil prøve at bikse noget lignende sammen i morgen, det må jeg da bare!! 🙂

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må til Paris NU! Jeg får sådan lyst til at tage afsted efter alle dine vildt inspirerende indlæg 🙂
  Jeg takker;)

  Kram Rikke, http://blackblack-bird.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Åh, jeg elsker Pere Lachaise – der er så smukt. Men at finde Jim Morrisons grav tager virkelig en krig! Men var det hele værd i mine øjne! Da jeg var der sad der tilmed en ung fyr i midten af tyverne lige ved siden af graven og røg en joint – bare sådan som prikken over i’et 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh jeg elsker Pere Lachaise! Det er sådan et smukt og anderledes sted. Det er som at gå ind i en anden verden. Du så ikke Oscar Wildes grav? Den er meget speciel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Desværre! Efter at have brugt en time på bare at finde den ene grav, gav jeg lidt op på resten..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh, giv mig den frokost nu! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Den kunne jeg egentlig også godt spise igen.. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Pariser køb #1