Få styr på ringene med en gravhund

I’m currently listening to #8

      

4 måneder er der gået siden sidste indlæg af den her slags – det var da ikke så lidt. Og endnu engang kommer min meget brede musiksmag til udtryk. Den sang, jeg hører allermest lige nu, er Time To Dance, som jeg udelukkende fandt pga. musikvideoen (behøver jeg nævne hvorfor?) Btw, sangen (og grunden) starter først 1:42, men se dog hele videoen alligevel, for den er egentlig ret nice. Men nu er jeg så også blevet helt vild med sangen, som er af det franske band The Shoes, som jeg desværre ikke kan finde så meget om. Men det er i hvert fald et band, jeg skal holde øje med. Hvad lytter I til for tiden?

8 kommentarer

 • Tine

  Sjovt, jeg er også ret vild med The Shoes pt. 😀
  Jeg fandt dem dog da jeg lyttede til lidt forskelligt af Hollie Cook. Og derfor hørte nummeret “Baby”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Fedt! Det nummer bliver jeg nødt til at høre. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh… Lykke Li er så god!

  http://breakfastwithhepburn.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  jeg er stærkt tilbage på the smiths og frank ocean. azealia banks har stadig en god plads sammen med the weeknd. jeg hører meget gammelt og så meget nyt rnb og des lige for tiden, så jeg synes ikke at en blandet musiksmag er skidt. (-:
  du har ret mange af mine favoritter i indslægget. du rammer mig for så vidt altid med de her indlæg, forresten.
  hilsen trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Fedt fedt fedt. Azealia Bank er også nice! Jeg synes dog desværre ikke, at nogen af hendes andre nummer kommer helt op på siden af 212. Den er for syg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Apropos Lykke Li, så minder du mig så meget om hende, det er utroligt. Hver eneste gang, jeg ser dig, så bum, “Lykke Li!”

  Nå, men jeg hører meget Frank Ocean for tiden, og så hører jeg et band der hedder Generationals, hvor jeg især er faldet for det nummer der hedder “Yours Forever.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Du kan slet ikke forestille, hvilken stor kompliment du lige har givet der! Jeg er nemlig stor fan af Lykke Li og synes simpelthen, at hun er en af de smukkeste kvinder på denne jord! Så for evigt tak, hvis du synes jeg minder bare lidt om hende. 😀
   Og fedt, Generationals har jeg ikke hørt om før, så dem må jeg hellere lige tjekke ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få styr på ringene med en gravhund