Today's outfit: 22. september 2012

Nyt layout og header

Hej søde læsere og velkommen til et nyt layout og en ny header (jeg mangler stadig at findpudse lidt småting, men det kommer sådan ca. til at se sådan her ud)! Jeg har længe ønsket et lidt mere personligt layout, og at lave en ny header virkede som den mest oplagte løsning. Billedet er fra min tur i Paris, og jeg selvom jeg nok kommer til at skifte det igen på et eller andet tidspunkt, så er jeg lige nu ret godt tilfreds med det. Derudover har jeg også fået adgang til selv at lege med mit layout, så der er sket lidt andre små ændringer. Det mest mærkbare er sket i bunden af bloggen. Jeg mangler stadig den sidste boks, som skal være noget instagram tjuhej, men læg lige mærke til tekstboksen! Blognavnet Pagik er nemlig ingen tilfældighed eller ordspil fra min egen side af, men derimod en del af et genialt påfund fra en af mine yndlingsmænd Anders Lund Madsen. Da jeg startede bloggen, var forklaringen en del af min header, men så skiftede jeg header, og forklaringen røg desværre ud. Jeg har altid ønsket at få den tilbage på bloggen igen, men det er altså først nu med de nye layoutmuligheder, at jeg har fundet plads til den igen. Hvad synes I?
Og lad mig så også lige benytte lejligheden til at opfordre jer til at følge bloggen på Facebook og Bloglovin’. Så får I en stor søndagskrammer herfra!

Photobucket

10 kommentarer

 • rigtig fint og forfriskende med noget nyt, men puha den skrifttype du har valgt til overskrifterne i dine indlæg gør ondt i mit lille typografi-elskende hjerte. jeg får helt comic sans associationer 🙂 håber det er en af de ting der bliver ændret engang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha! Jeg ledte efter en, der lignede den jeg har brugt i headeren som jeg desværre ikke kunne finde på layoutplatformen, og efter at have brugt viiirkelig lang tid på at kigge på alle mulige forskellige skrifttyper satte jeg mig bare fast på denne her. Så ja, det var egentlig meningen, at jeg skulle finde en anden. Men jeg må dog sige at den alligevel vokser på mig. 😀 Og helt comic sans synes jeg nu ikke, at den er, for den hader jeg selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker billedet i headeren! Og elsker også ret meget definitionen af pagik, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Selvom jeg (indtil videre) stadig er størst fan af det gamle, synes jeg, det nye er super fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  JEG HAR ALTID UNDRET MIG OVER DIT NAVN!!! Hehe, fedt layout!

  http://idavestergaard.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget pæn ny header, Pernille – den kan du godt være stolt af 🙂 Og layoutet ser nu heller ikke skidt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog hyggeligt med den lille definition af dit blognavn i bunden. Jeg har altid undret mig over, hvad det betød, så at opdage, at den kære Anders Lund Madsen står bag dit blognavn, får mig kun til at elske den endnu højere! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ih, tak! Jeg har også været så træt af, at den ikke har været på bloggen, for jeg synes virkelig, at det er genialt skrevet. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Nøj, hvor blev jeg glad da jeg kom ind på din blog her til formiddag.. Din nye header er virkelig lækker at se på – og det ser meget forfriskende ud! 🙂
  Hav en dejlig søndag..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's outfit: 22. september 2012