I would love to wear this #4

Nyt (og sundt) til madreolen

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg går stadig rigtig meget op i, hvad jeg spiser, men på det seneste har jeg savnet inspiration til især aftensmaden (for godt nok har jeg mange kogebøger, men overvægten af kogebøger med udelukkende søde sager er meget stor). Da jeg læste beskrivelsen af Verdens Bedste Kur Vol. 2, blev jeg derfor ret begejstret. Den sætter nemlig fokus på slankende og nem mad for singler. Og det er virkelig nogle nemme og særdeles lækre opskrifter! Seriøst, den der æggepandekage med makrel i tomat – mega god og meget su-venlig! Bogen indeholder udover en masse opskrifter på både morgenmad, mellemmåltider, aftensmad, basis og også lidt desserter, en 4-ugers madplan, der garanterer et vægttab på 1-2 kg om ugen. Det er dog mere de mange gode opskrifter end madplanen, som jeg vil benytte mig af. I første del af bogen er der også vise ord om slankekure, sund livsstil og ernæring generelt. Alt i alt en virkelig lækker bog, hvis man vil have lidt ekstra sundhed ind i (single)hverdagen. Bogen koster fra 200 kr, se her hvor!

Og hahaha! Tjek lige overskrifterne på de relaterede indlæg (jeg vil dog forsvare dette kogebogskøb med, at jeg ikke i forvejen ejer en slankekogebog)..

Photobucket

8 kommentarer

 • Jeg er virkelig inspireret! Har lyst til at købe kogebogen med det samme. De sider du har vist med opskrifter ser virkelig lækre ud, og det ser også ud til at retterne er lette at gå til. Den må på ønskelisten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den må jeg have fat i! Håber jeg kan finde den i Føtex =D
  Og kender ALT for godt til det med kogebøger. Har købt 6 af slagsen alene i denne måned 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nu en fantastisk bog. Har ligesom dig erhvervet den blot for de mange gode opskrifter.
  Den giver så meget godt inspiration til en sund og lækker hverdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh de opskrifter ser ikke helt tossede ud. Jeg er som dig også single, og værdsætter også god og sund mad. Men jeg synes tit det tager rigtig lang tid at lave sund og god mad. Er opskrifterne nogle der kan laves uden det tager 1 time eller længere? For så kunne det godt være jeg skulle tage og investere i den også. 🙂
  Den gerne erfaringer når du får prøvet nogle af dem af. 🙂

  Kærligst Naja
  http://www.en-lille-pose-stoej.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Mange af opskrifterne er så hurtige at lave! Nogle tager selvfølgelig længere tid, men det er ret nemt at se om det er hurtig eller langsom mad synes jeg. Fx aftensmaden med æggepandekage og makrel i tomat, som jeg nævnte, tager kun den tid det tager at stege to spejlæg. Og nogle af retterne skal maden ikke engang varmes/tilberedes, så der skal man bare snitte grøntsagerne, lave en dressing eller hvad det måtte være. Så bestemt nemme retter. 🙂

   Det er virkelig en kogebog der kan anbefales, når man netop har de kriterier som du nævner. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHAHA! Kæft jeg grinede over relaterede indlæg. Men nu vi er ved snakken: Kan du anbefale en god kogebog sådan generelt? Jeg har 1 enkelt (suveræne something, den tykke af dem), og den er i DK. Har du et forslag, hvis man sådan er på helt par bund?

  Knus knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha, også mig! 😀 jeg er rigtig glad for tøsekogebogen! Den er sådan en rigtig flyttehjemmefra kogebog, hvor der er vejledning til noget så simpelt som at koge et æg (anede jeg ikke) og fx et afsnit kaldet sidst-på-måneden. Rigtig god! Derudover er jeg også rigtig glad for årstidernes livretter. Mange gode basisopskrifter, og så kan man slå op under ingredienser, hvis man står og ikke ved hvad man skal bruge et eller andet i køleskabet til. Det er nice!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Men uh.. De er jo så også danske dem her. Det er kun på kagesiden, at jeg bevæger mig på international grund. Og det kan man jo trods alt (ikke helt) leve af..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would love to wear this #4