Want: Topshop shark sweat

Chocolate chip cookies

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg benytter gerne enhver lejlighed til at bage kage, og da jeg i går havde sidste dag i praktik (ret trist, btw), så skulle jeg da lige teste mine cookies evner. Opskriften er ifølge Smagsløjer verdens bedste chocolate chip cookies, så det var høje forventninger jeg gav mig selv. Jeg må dog indrømme, at jeg blev en smule skuffet. Om det skyldes mine evner som førstegangs-cookies-bager eller selve opskriften ved jeg ikke, men to fejl kan jeg i hvert fald godt sætte flueben ud for. De fik for længe i ovnen og var desværre nærmere en smule småkage agtige, og så bør man ikke bruge koldpresset solsikkeolie. Efter at have slået op i et par kogebøger bagefter, kunne jeg nemlig læse mig frem til at lige præcis koldpresset solsikkeolie, modsat varmpresset, er meget kraftig i smagen. Så desværre kom mine cookies altså også til at smage lidt for meget af olie. Øv. Men de blev i det mindste flotte, synes jeg. Og en måske-ikke-verdens-bedste-cookie er vel også altid bedre end ingen cookie!

Jeg irettesætter lige mig selv, for det har vist allerede ledt til lidt misforståelser. Det var jo ikke fordi, at de smagte dårligt, de var bare ikke verdens bedste (og det var det, jeg stræbte efter)!

Photobucket
   

16 kommentarer

 • Uh de ser gode ud! Mine tænder løber i vand … muuums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sjovt nok bagte jeg præcis dem her i går (og så for første gang) og lad mig bare sige, at dine i hvert fald er meget pænere end mine!
  Min ovn er ikke så stor, så nøjedes med 6 stk. pr. plade, men de flød alligevel sammen til en kæmpecookie. De næste plader lavede jeg så kun 4-5 stk. på, men ikke med vildt stor succes… Det kræver vist lidt mere øvelse fra min side, før jeg kan servere dem for folk, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg har også en virkelig lille ovn – bagte også kun 5-6 stk. på hver plade, men mine flød dog ikke sammen. Jeg har været i en bake-off, hvor vi lavede cookies, så jeg har set hvordan de flyder ud og bliver mindst dobbelt så store, når de kommer i ovnen. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid svært at være perfektionist :p Lige på det område tror jeg endda at det er endnu sværer 🙂 Håber de kunne spises alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha, ja. Og jo, dem de blev serveret for sagde i hvert fald at de var gode. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser nu ellers fine ud – jeg får gæster idag, hvor jeg forsøger mig med Meyers cookies, med M&M’s istedet for alm. chokolade, nu må vi se om det er et hit (:

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Årh, det lyder som en god idé med m&m’s i stedet for chokolade!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  http://www.sarahskager.dk/amerikanske-cookies-med-chokoladestykker/

  ^prøv denne her opskrift næste gang, jeg bagte dem så sent som idag – og de bliver altid gode!

  brug smør i stedet olie, og du behøver ikke piske tingene bare brug hænderne eller en ske..

  SIKKER VINDER! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hende har jeg faktisk læst om i et blad, dem må jeg prøve næste gang. Tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske smagte de ikke så godt, men de ser super delikate ud!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Jeg bagte faktisk netop disse cookies i går aftes, da vi lige manglede lidt sødt til aften-hyggen. Fulgte dog ikke helt opskriften, da jeg først så bagefter at æg osv. skulle piskes + at dejen skulle stå i køleskabet noget tid. Hurra for kun at læse ingrediens-listen, og ikke selve opskriften.
  Men de blev altså ret gode! Jeg var i hvert fald ok begejstret – og de andre der fik af dem var MEGET begejstrede. Jeg brugte bare noget rapsolie, jeg havde stående. Det virkede fint! Hvis du har mod på at prøve igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hehe. Jeg kender alt for godt det med ikke at læse opskriften igennem! Men jeg tror næsten jeg vil prøve en helt ny opskrift næste gang – jeg har så mange forskellige, så det er næsten synd ikke at prøve lidt andre af også. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Want: Topshop shark sweat