Smykkeopbevaring til en slik

Movies I’ve Watched Lately #20

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Black Swan (mere ubehagelig at se end størstedelen af de gysere, jeg har set). Mine aftener i Paradis (sød film om den store kærlighed til film – og en enkelt dame). Burn After Reading (så dum, så god). Leningrad Cowboys Meet Moses (efterfølger til Leningrad Cowboys go America og fuck fandme en dårlig film – se etteren i stedet). Across the Universe (dele af filmen halter måske en smule, men 130 min. i selskab med Beatles musik er jo aldrig dårligt).

 

Photobucket
   

16 kommentarer

 • caroline

  Elsker simpelthen dine filmanbefalinger! Vi har virkelig samme filmsmag – enten har jeg set de film du anbefaler eller også elsker jeg dem når jeg ser dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Sikke en dejlig kommentar at få! Det betyder virkelig meget, at I er nogle der også tager mine anbefalinger til jer. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Jeg kan rigtig godt lide din blog og synes du er meget inspirerende!
  Rigtig gode film du ser, og jeg vil i den forbindelse give dig et tip om instruktøren Wes Anderson. Han har blandt andet lavet The royal Tenenbaums, Moonrise Kingdom og The darjeeling limited. Jeg tror du vil kunne lide dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tusind tak! Jeg tror måske, det var dig, der også tippede mig om Moonrise Kingdom i et tidligere indlæg? Ellers er du i hvert fald den anden der gør, og den ser bestemt ud som noget for mig. Jeg må desværre bare lige vente på at den udkommer på dvd. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Black Swan er altså totalt yndlings underlig film, vi synes begge herhjemme at den er super go’.. 🙂 Og frøken Portman er altså temmelig fænomenal hvis man spørger mig..

  Christian

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hehe! Helt bestemt! Jeg er godt nok også glad for, at jeg endelig fik den set! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Enig med dig mht. Black Swan! Mega ubehageligt at se hende gøre skade på sig selv! Irrh.. Men flot! Det er den helt bestemt, og Natalie Portman er så dygtig 🙂 Dog foretrækker jeg en øksemorder, det kan jeg forholde mig til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Helt enig! Og ja, hun er sindssyg dygtig! Haha, det kender jeg godt. Jeg har lidt lyst til at se den igen, men så på den anden side, så kan jeg heller ikke holde ud af se den igen. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • burn after reading er så meget yndlingsfilmen! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er gode film du ser! Black swan synes jeg faktisk ikke var så uhyggelig endda. Forresten har du prøvet Netflix af? Der er første mån gratis hvor man kan se alle de film og serier man vil. Bare et lille tip. Ser nærmest to film om dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak! Det er heller ikke fordi jeg vil kalde den uhyggelig, nærmere ubehagelig. Jeg kan slet ikke klare at se på folk der gør skade på sig selv, det synes jeg er langt mere grumt end uhyggelig vampyr eller whatever. 😀 og ja, jeg er i fuld gang med at prøve det af. Jeg er dog mest på serierne lige pt. Har altid kun haft DR og TV2, så nu skal jeg virkelig se alt det, jeg normalt ikke kan!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Smykkeopbevaring til en slik