Giveaway: Anders Lund Madsens ÆØÅ

New in: Komono leopard watch

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Lige inden min sidste dag i Fabr-k fik vi en bunke ure fra Komono ind af døren. På trods af at jeg ikke har gået med ur i flere år, blev jeg forelsket i den her leopard udgave lige på stedet! Måske et lidt atypisk ur at købe, når man ikke har gået med ur i mange år, men måske er det netop sådan et ur, jeg har manglet for at begynde at gå med ur igen. Klassisk med et twist. Det er simpelthen så fint, og så elsker jeg at det er unisex, og der derfor er lidt herreur over det. Prisen ligger på 450 kr, hvilket jeg bestemt ikke synes er galt for et ur i god kvalitet. Se hele Komonos udvalg af ure her. Et mærke som jeg, btw, aldrig havde hørt om før, men som jeg helt sikkert skal holde øje med i fremtiden.

Photobucket
   

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Anders Lund Madsens ÆØÅ